Οι διατροφικές συνήθειες της Μαρίας Σολωμού!

Τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Δεν έχω άγχος με τα κιλά, δεν ζυγίζομαι συχνά. Από τα ρούχα μου καταλαβαίνω αν έχω πάρει βάρος ή όχι» εξηγεί στο «ΟΚ!» η Μαρία Σολωμού.

«Κρύβω έναν χοντρό άνθρωπο μέσα μου. Μου αρέσουν οι λιχουδιές. Έχω αδυναμία στις τηγανητές πατάτες και στα γλυκά. Δηλαδή, μπορεί να φάω τα βραστά λαχανικά μου και το ψητό κρέας ή το ψάρι και μετά να φάω δύο πάστες. Αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα» ομολογεί. «Όμως, κατά περιόδους το “δουλεύω”. Για παράδειγμα, τώρα διανύω την περίοδο όπου μπορεί να φάω μία φορά την εβδομάδα γλυκό, το οποίο είναι σπάνιο για μένα. Κανονικά τρώω κάθε μέρα».


Έχει ύψος 1,67 και το βάρος της είναι 50 κιλά. «Τα κιλά που είχα πάντα κυμαίνονταν μεταξύ 50 και 53. Διένυσα μια περίοδο που ήμουν 47 με 48 κιλά – αυτή ήταν η εποχή που ήμουν στα πολύ αδύνατά μου μετά την εγκυμοσύνη μου, στην οποία είχα πάρει συνολικά 18 κιλά και μετά έχασα 22 σε διάστημα τριών μηνών. Όμως, τα έχασα χωρίς διατροφή. Προφανώς είχε αλλάξει ο μεταβολισμός μου» καταλήγει.

Οδηγός διατροφής

«Πρώτα απ’ όλα, τρώω, όποτε πεινάω. Δεν έχω δηλαδή συγκεκριμένες ώρες για τα γεύματά μου. Βασικά τρώω όσο πιο αργά μέσα στην ημέρα γίνεται» επισημαίνει.

Δεν θέλει κόπο, θέλει… τρόπο!

zougla.gr