Δεν τη θέλουν τα toyboys την Demi Moore

Χώρισε και με το νέο της αμόρε ετών 26

Μετά τον Ashton Kutcher, η Demi Moore βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του 26χρονου Vito Schnabel. Το ειδύλλιο όμως έληξε πιο σύντομα από ότι φανταζόταν. Φημολογείται μάλιστα ότι ο 26χρονος έμπορος τέχνης είναι έξαλλος μαζί της .

Η παρουσία της 50χρονης σταρ στο Μαϊάμι σε καλλιτεχνική εκδήλωση, μαζί με φίλους της έτοιμοι να κάνουν φασαρία έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.

Ο Schnabel θύμωσε μαζί της και της είπε ότι θέλει να τελειώσει η σχέση τους, ενώ αργότερα εκείνη βρέθηκε στο περίφημο πάρτι όπου φερόταν περίεργα στο πλευρό του Lenny Kravitz και της Stacey Kibler, ενώ πέρασε όλο το σαββατοκύριακο να χορεύει ασταμάτητα στα κλαμπ. Ο Schnabel είναι θυμωμένος μαζί της καθώς θεωρεί ότι ο τρόπος ζωής και η συμπεριφορά της έχει ως αποτέλεσμα να μην τον λαμβάνουν σοβαρά υπόψη στον κόσμο της Τέχνης.

Επίσης αυτό που ενοχλούσε ιδιαίτερα τον νεαρό έμπορο τέχνης ήταν ότι συνέχεια τους κυνηγούσαν οι παπαράτσι.

Σύμφωνα με δημοσίευα ο Vito δεν χάρηκε και ιδιαίτερα που η Demi ήρθε στο Μαϊάμι να διασκεδάζει ενώ εκείνος εργαζόταν σκληρά για την επιχείρησή του. Ήταν ένας περισπασμός που σίγουρα δεν χρειαζόταν καθώς όλοι οι μεγάλοι συλλέκτες βρίσκονταν στην πόλη».

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Moore, εμφανίστηκε με πουκάμισο ανοιχτό μέχρι κάτω, με αποτέλεσμα να έχει βγει στη φόρα το μισό της στήθος, ενώ από κάτω, φορούσε καυτό σόρτς.

Πηγή: Newsbeast.gr