Ατέλειες-τέλος με όπλο σου το θαυματουργό κονσίλερ!

Το κονσίλερ μπορεί να είναι ο καλύτερος σου φίλος αλλά και ο καλύτερος εχθρός σου. Το να διαλέξεις το σωστό κονσίλερ για την επιδερμίδα σου δεν είναι δύσκολη δουλειά συγκριτικά με το τι θαύματα μπορεί να κάνει για εσένα! Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να καλύψεις όλες τις ατέλειες με τη βοήθεια του κονσίλερ σου!

Ξέχασε τα δάχτυλα: το να απλώνεις με τα δάχτυλα σου το κονσίλερ δεν είναι ότι καλύτερο αν έχεος χρόνο να ασχοληθείς λίγο περισσότερο προτίμησε το πινελάκι που είναι ειδικό για την περιοχή κάτω από τα μάτια και θα σου δώσει ακόμη πιο ολοκληρωμένη κάλυψη!

 

Άλλο κονσίλερ, άλλο μέικ-απ: το μέικ-απ και το κονσίλερ σου είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και γιατί ακριβώς πρέπει να χρησιμοποιείς το ένα στη θέση του άλλου; Το κονσίλερ είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ατέλειες και τους μαύρους κύκλους για την περιοχή των ματιών, δεν έχει να κάνει με τα σπυράκια, τις κοκκινίλες, τους ερεθισμούς του δέρματος σε ολόκληρο το πρόσωπο. Το μέικ-απ σου δεν είναι δυνατόν να καλύψει τέλεια τους κύκλους κάτω από τα μάτια και έτσι και το κονσίλερ δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του μέικ-απ σου. Διάλεξε το κονσίλερ για να “δένει” με την απόχρωση του μέικ-απ σου αν δεν θέλεις να καταλήξεις με μεγάλες αντιθέσεις με δύο λευκούς κύκλους κάτω από τα μάτια.

 

Πες όχι στο ίδιο κονσίλερ για διαφορετικές χρήσεις: πρέπει να έχεις δύο διαφορετικές αποχρώσεις κονσίλερ για τις διαφορετικές περιπτώσεις που το χρειάζεσαι. Τα σπυράκια και οι κύκλοι κάτω από τα μάτια δεν είναι το ίδιο πράγμα και άρα δεν κρύβονται με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με το κονσίλερ. Ένα κρεμώδες κονσίλερ σου προσφέρει πλήρη κάλυψη και ενώ για τα σπυράκια που συνήθως έχουν κοκκινωπή απόχρωση προτίμησε ένα πιο κιτρινωπό κονσίλερ που να ισορροπεί το αποτέλεσμα. Για τους κύκλους κάτω από τα μάτια που συνήθως έχουν μια γκριζο-μπλε απόχρωση προτίμησε ένα κονσίλερ σε απόχρωση του ροζ αλλά πρόσεξε να το χρησιμοποιήσεις μόνο κάτω από τα μάτια γιατί αν το απλώσεις σε όλο σου το πρόσωπο θα έχει αντιαισθητικέ διχρωμίες.

 

Πηγή: womenonly.gr