Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ : Σάββατο 15 Oκτωβρίου στο GoldenHall!!!

Με τη συνεργασία της Lancôme:

H μοναδική πρωτοβουλία της εταιρείας καλλυντικών Sephora, που αφορά στην επαγγελματική εκπαίδευση και αριστεία των makeupArtists της εταιρίας και που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Lancôme, φτάνει στο τέλος της.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου σε μία μοναδική εκδήλωση με πανέμορφα μοντέλα και  παρουσία κοινού, οι 9 φιναλίστ makeupArtists της εταιρίας θα διαγωνιστούν προκειμένου να ξεχωρίσουν οι 3 νικητές για το 2011: o/η Make-upMaster, o/η TopMakeupArtist&o/η SeniorMakeupartist.

Το θέμα του make-up πάνω στο οποίο καλούνται οι φιναλίστ να δείξουν τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και την αρτιότητα στην εκτέλεση, έχει ήδη δοθεί από την Lancôme και αφορά στην κολεξιόν μακιγιάζ Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011 που αποτίνει φόρο τιμής στην πιο σοφιστικέ και μοιραία θηλυκότητα: αυτή των Παριζιάνων γυναικών της δεκαετίας του 1940.

LafemmeFatale : Το 1945, η Lancôme ο θρυλικός παριζιάνικος οίκος επαναπροσδιόρισε τους κανόνες της ομορφιάς παρουσιάζοντας το «Shaker», το πρώτο κραγιόν του οίκου, σε μια φλογερή, κατακόκκινη απόχρωση. Ένα πραγματικό μανιφέστο τόλμης. Το «Shaker» προκάλεσε επανάσταση στο Παρίσι, προτού σαγηνεύσει ολόκληρο τον κόσμο. Σηματοδότησε τη γέννηση ενός ειδώλου: της Παριζιάνας, ενός παγκόσμιου πρότυπου κομψότητας και επιτήδευσης.

Αντλώντας έμπνευση από την τάση της φλογερής κομψότητας που κυριαρχούσε στα τέλη της δεκαετίας του 1940, Lancôme αποτίνει φόρο τιμής σε αυτή την απόλυτη γυναίκα με το επιτηδευμένο στυλ. Στη γυναίκα που τόλμησε για πρώτη φορά να εκφράσει ελεύθερα τη θηλυκότητά της, από το «ελαφίσιο» βλέμμα μέχρι τα γραφιστικά χείλη, από τα κυματιστά μαλλιά μέχρι τη λεπτή γραμμή που ζωγράφιζε στα πόδια της, για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μιας ραφής όταν δεν είχε την πολυτέλεια να αγοράσει ένα μεταξωτό καλσόν.

Οι νικητές makeupArtists της Sephora, που θα αναδειχθούν από αυτή την τελική δοκιμασία το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο GoldenHall,  εκτός των χρηματικών και άλλων βραβείων που θα αποκομίσουν,  θα είναι σε θέση να προσφέρουν άψογη επαγγελματική εξυπηρέτηση προς όφελος των πελατών της Sephora.