Όψεις πορσελάνης για τέλειο χαμόγελο!

‘Οψεις ultra thin e-max veneers !!!!
Σε περίπτωση που έχουμε δόντια  που είναι πιο μέσα από ότι θα έπρεπε, αραιά, με διαστήματα, πιο μικρά η πιο κοντά, ή απλά θέλουμε να αλλάξουμε το χρώμα τους, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Μπορεί να ανήκετε στο 30% εκείνων που μπορούν να αποκτήσουν τέλειο χαμόγελο με όψεις πορσελάνης  χωρίς να  τροχιστούν τα δόντια σας.

 

Το νέο είδος πορσελάνης αποτελείται από ένα λευκό πυρήνα e-max press, ο οποίος  διαθέτει μια παρά πολλή υψηλή  δύναμη και αντοχή μέχρι 400MPa. Το εκπληκτικό είναι ότι αυτός ο πυρήνας είναι τόσο γέρος σε ένα παρά πολύ λεπτό πάχος , 0,2mm., το οποίο είναι πρακτικά τόσο λεπτό όσο ένας φακός επαφής.  Η πορσελάνη που ντύνει αυτόν τον πυρήνα είναι ένα λεπτότατο φιλμ που του προσδίδει υψηλών απαιτήσεων οπτικές ιδιότητες. Έτσι οι  e-max veneers είναι φυσικές, με διαφάνεια και λάμψη και δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν το φυσικό δόντι. Όταν αυτές οι όψεις κολληθούν στο δόντι, γίνονται ένα σώμα με αυτό.

 

Το αποτέλεσμα;
Διατηρούνται χωρίς προβλήματα για πολλά χρόνια μέσα στο στόμα!!! Το πιο σύγχρονο όπλο της αισθητικής οδοντιατρικής. Τολμήστε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν, άψογο λευκό χαμόγελο με πολύ μεγάλη διάρκεια.
Έχετε αναρωτηθεί γιατί όλοι οι stars- ηθοποιοί- μοντέλα έχουν ξαφνικά ολόισια και κατάλευκα δόντια; Πρόκειται για όψεις πορσελάνης. Στο πρώτο ραντεβού γίνεται η προετοιμασία των δοντιών και στο δεύτερο συγκολλούνται λεπτές  φλούδες πορσελάνης στην πρόσθια επιφάνεια μόνο των δοντιών. Η συγκεκριμένη πορσελάνη έχει καταπληκτικές οπτικές ιδιότητες, μιμείται τέλεια το φυσικό δόντι, γυαλίζει, έχει διαφάνεια και το καινούργιο χαμόγελο είναι απόλυτα φυσικό και λαμπερό.
 
Kείμενο: Ελισάβετ Κουκοπούλου Οδοντίατρος Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Επανορθωτική και  Αισθητική Οδοντιατρική στο University of Michigan, USA.