Η νέα Χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ YSL!

«Το πιο όμορφο μακιγιάζ για μια γυναίκα είναι το πάθος! Αλλά τα καλλυντικά είναι πιο εύκολο να τα αποκτήσεις»

Yves Saint Laurent

Tην Παρασκευή 25 Νοέμβρη, στο πολυκατάστημα ATTICA-Πανεπιστημίου ο FREDLETAILLEUR, EuropeanMakeUpartist του οίκου YvesSaintLaurent, ήταν ο οικοδεσπότης μιας ξεχωριστής μέρας αφιερωμένης στην ομορφιά υψηλής ραπτικής.

Δημοσιογράφοι, πελάτισσες του οίκου αλλά και γνωστές κυρίες της Αθήνας είχαν την ευκαιρία να μάθουν μοναδικά tips maquillage για μία λαμπερή εμφάνιση στις γιορτές και να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της Χριστουγεννιάτικης συλλογής μακιγιάζ του YvesSaintLaurent. Η έμπνευσή της προέρχεται από το κλασσικό ανδρικό κοστούμι tuxedo, το οποίο ο σχεδιαστής πρότεινε στις γυναίκες τη δεκαετία του 60, σοκάροντας την Παριζιάνικη κοινωνία. Βασικά χρώματα στις παλέτες που προτείνει για τις γιορτές είναι οι διαφορετικές  αποχρώσεις του μαύρου και το άσπρου για τολμηρά smokyeyes!

O FredLetailleur ασχολήθηκε προσωπικά με το μακιγιάζ των καλεσμένων, συζήτησε για τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς ενώ μοιράστηκε μαζί τους μικρά προσωπικά μυστικά για την ανάδειξη των χαρακτηριστικών τους αποκλειστικά με προϊόντα μακιγιάζ YvesSaintLaurent .

Μεταξύ των παρευρισκομένων στο πολυκατάστημα ATTICA-Πανεπιστημίου ήταν και οι κυρίες Ντορέττα Παπαδημητρίου, Πηγή Δεβετζή και Αθηνά Οικονομάκου.