Κρέμα για την πρόληψη των ραγάδων; Frezyderm Prevenstria

κρέμα πρόληψης ραγάδων εγκυμοσύνης

Η εμφάνιση των ραγάδων είναι κάτι που φοβίζει πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές από αυτές στρέφονται σε μια κρέμα πρόληψης των ραγάδων. Βέβαια πολλές αναρωτιούνται: Ποια από όλες τις κρέμες θα είναι αποτελεσματική; Σας έχουμε την απάντηση: Frezyderm Prevenstria

H κρέμα πρόληψης ραγάδων Frezyderm Prevenstria δεν είναι μόνο για τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Παρέχει αποτελέσματα και για περιόδους απότομης αλλαγής βάρους, ή για την εφηβεία. Η επιδερμίδα, από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές ενυδατώνεται και διατηρείται αναζωογονημένη. Επιπλέον, διατηρείται απαλή, άσχετα με την αύξηση του βάρους και των ορμονών λόγω της εγκυμοσύνης.

κρέμα πρόληψης ραγάδων

Η ελαστικότητα της επιδερμίδας παρέμεινε ως έχει, γεγονός που συνέβαλε στην εύκολη αποκατάσταση του σώματος μετά τη γέννα. Αποτελεσματικό μέσο πρόληψης κατά των ραγάδων.

Τη χρησιμοποίησα από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα που μου προσέφερε. Με απαλή και ανάλαφρη αίσθηση. Θα την ξαναχρησιμοποιούσα.

Διαβάστε ακόμη:

Μητέρα και γιος: 5+1 Μυστικά για μια υγιή σχέση

Μαγιό για μωρά: 3+1 tips να επιλέξετε το κατάλληλο