Τέσσερις γυναίκες της showbiz αποκαλύπτουν μικρά μυστικά ευεξίας…

Δείτε πως έχουν γίνει φίλες με τον χρόνο.
Ο κόσμος της μόδας δεν συγχωρεί τα σημάδια που αφήνει το πέρασμα του χρόνου και οι παρακάτω γυναίκες παρόλο που είναι 45 και άνω δεν έχουν τίποτα να φοβούνται αφού μέσα από την γυμναστική, την διατροφή και το… σεξ έχουν καταφέρει να διατηρήσουν την διαχρονική τους ομορφιά κάνοντας το χρόνο τον καλύτερο τους φίλο.

 

Brooke Shields, 45: «Είμαι περήφανη που είμαι γυμνασμένη και δυνατή σε αυτή την ηλικία. Μου αρέσει να κάνω spinning τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα και γιόγκα. Χορεύω για το Broadway εδώ και πολλά χρόνια οπότε όταν έχω show η μνήμη των μυών μου επιστρέφει αμέσως. Είναι σαν να είσαι αθλητής. Επίσης όταν πίνω πολύ αλκοόλ, κοιμηθώ λίγο, δεν φάω σωστά και δεν ιδρώσω δείχνω 5-10 χρόνια μεγαλύτερη. Δεν καπνίζω ποτέ. Έχω παρατηρήσει πως αυτά τα πράγματα όσο τα κάνεις αρχίζουν να μεγεθύνονται και μετά αρχίζει εσύ να κυνηγάς τα νιάτα σου.»

 

Patti Hansen, 55: «Στα 20 μου έτρωγα hamburgers και pizza. Στα 40 ξεκίνησα και ακόμα ακολουθώ μια πιο υγιεινή ζωή.
Δεν τρώω πολύ κρέας και φροντίζω το πιάτο μου να έχει πάντα λαχανικά. Όταν πάω για τρέξιμο το πρωί και δεν έχω φάει, ζαλίζομαι και χρειάζομαι πρωτεΐνη ή ένα χύμο οπότε πρέπει να ξεκινάω τη μέρα μου με φαγητό.»

 

Yasmin Le Bon, 48: «Κάνω Wing Chun, ένα είδος kung fu μία ώρα την εβδομάδα. Είναι πολύ απαιτητικό. Πρέπει να αφήσεις έξω το «Εγώ» σου και να γίνεις μαθητής. Παρολαυτά σε κάνεις να νιώθεις αυτοπεποίθηση. »

 

Paulina Porizkova-Ocasek, 47: « Το πραγματικό μυστικό για την αντιγήρανση είναι η αντηλιακή προστασία, το νερό και το σεξ! Εάν κάνεις σεξ, σημαίνει πως είσαι χαρούμενη. Έχεις τις ενδορφίνες σε ετοιμότητα. Και αλήθεια ποιος δεν δείχνει πιο όμορφος μετά το σεξ;»

 

Πηγή: www.allure.com