Λίγο πριν φορέσετε το μπικίνι σας!!

Αποφύγετε συγκεκριμένες τροφές.
Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ ακολουθείτε μία σωστή διατροφή και ένα σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής , παρατηρείτε πρησμένη κοιλιά. Δε σημαίνει ότι φάγατε κάτι παραπάνω ή ότι ξαφνικά παχύνετε. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα είδη διατροφής που δημιουργούν το ανεπιθύμητο πρήξιμο.
Λίγο πριν βγείτε στην παραλία, αποφύγετε τα παρακάτω:
Ανθρακούχα ποτά: Το ανθρακικό δημιουργεί τρομερό πρήξιμο. Ό,τι βλέπετε να συμβαίνει με τις φυσαλίδες στο ποτήρι σας, περίπου κάτι τέτοιο γίνεται και στο στομάχι σας.
Αλάτι: Είναι γνωστό ότι κάνει κατακράτηση υγρών. Αποφύγετε την υπερβολική ποσότητα στο φαγητό σας ή τρόφιμα που περιέχουν από μόνα τους.
Σταυρανθή λαχανικά: Το μπρόκολο, το κουνουπίδι, το λάχανο είναι άκρως υγιεινά φαγητά που επιτρέπονται σε κάθε διατροφή. Ωστόσο περιέχουν ένα σύνθετο σάκχαρο που ονομάζεται ραφινόζη, η οποία προκαλεί πρήξιμο.
Τσίχλες: Όσο αβλαβείς και αν φαίνονται, μπορούν να προκαλέσουν τρομερό πρήξιμο. Ο λόγος είναι ότι όταν τη μασάτε καταπίνετε και μεγάλες ποσότητες αέρα.
Τα γλυκά, ανάμεικτα ποτά: Τα δροσερά cocktail είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι. Τα φυσικά σάκχαρα και οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες που περιέχουν αυξάνουν τα επίπεδα φρουκτόζης με αποτέλεσμα να φουσκώνεται.
Γαλακτοκομικά προϊόντα: Πολλοί άνθρωποι έχουν δυσανεξία στη λακτόζη χωρίς να το ξέρουν. Για προληπτικούς λόγους αποφύγετε λίγο πριν βγείτε στην παραλία τα συγκεκριμένα είδη.

 

Τα cocktail είναι καλό να τα προσέχετε αν ακολουθείτε κάποια διατροφή, καθώς κρύβουν αρκετές θερμίδες.