Υαλουρονικό οξύ: Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες στο μεσόφρυο

Αν έχετε ποτέ σκεφτεί να κάνετε κάποια θεραπεία με fillers μπορεί να έχετε αναρωτηθεί αν μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ρυτίδες και τη χαλαρή επιδερμίδα στο μεσόφρυο. Ή μπορεί να έχετε αναρωτηθεί αν θα είναι αποτελεσματική μια θεραπεία με υαλουρονικό οξύ στο μεσόφρυο. Με την πάροδο του χρόνου, το πρόσωπο μπορεί να αλλάξει. Τα φρύδια και το μεσόφρυο δεν αποτελούν εξαίρεση. Θα μπορέσει όμως το υαλουρονικό οξύ να σας δώσει τον όγκο που επιθυμείτε, αλλά και τη χαμένη σας νεότητα;

μεσόφρυο υαλουρονικό οξύ

 

Πώς λειτουργεί το υαλουρονικό οξύ;

Τα fillers προσθέτουν όγκο στην επιδερμίδα. Αυτός ο όγκος αντικαθιστά τον όγκο που έχει χαθεί από την επιδερμίδα εξαιτίας της παρόδου του χρόνου, και βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων, των γραμμών και της σακουλιασμένης επιδερμίδας. Πέρα από την ηλικία, η μείωση του όγκου της επιδερμίδας οφείλεται και σε άλλους παράγοντες, όπως το κάπνισμα, η αφυδάτωση και η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Τα fillers είναι ενέσιμες μέθοδοι που είναι φτιαγμένες από διαφορετικά είδη υλικών. Πιο δημοφιλή είναι τα fillers με υαλουρονικό οξύ. Η «υδροφιλική» φύση που έχει το υαλουρονικό οξύ μπορεί να προσελκύει νερό στην περιοχή που έχει τοποθετηθεί το υλικό. Βοηθά επίσης στο να ανακτηθεί ο χαμένος όγκος που προκύπτει με την πάροδο του χρόνου.

Τα fillers με υαλουρονικό οξύ στο μεσόφρυο, αλλά και το πρόσωπο και το υπόλοιπο σώμα ενισχύουν την παραγωγή υαλουρονικού οξέος στον οργανισμό. Αυτό συμβάλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι ευεργετικές ιδιότητες αυτών των συστατικών θα βελτιώσουν τη δύναμη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, δίνοντας της μια πιο νεανική όψη.

υαλουρονικό οξύ μεσόφρυο

 

Τι είναι το lift στο μεσόφρυο;

Καθώς περνούν τα χρόνια, η επιδερμίδα στο μεσόφρυο και τις βλεφαρίδες δείχνει πιο βαριά. Αυτό κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο μικρά, ενώ δίνει μια κουρασμένη, ή καταθλιπτική όψη. Τα fillers θα γεμίσουν αυτά τα κενά, θα αποκαταστήσουν τον όγκο, και θα δώσουν μια πιο ανοδική όψη στα φρύδια.

Τι είδους fillers χρησιμοποιούνται και πώς λειτουργούν;

Συνήθως στο μεσόφρυο χρησιμοποιούνται fillers με υαλουρονικό οξύ. Μόλις τοποθετηθεί το filler στο μεσόφρυο, θα δώσει όγκο και θα μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδν. Επιπλέον, θα ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου, που θα βελτιώσει τη δύναμη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που παράγεται από το σώμα, και είναι από τα βασικά συστατικά των συνδετικών ιστών, συμπεριλαμβανομένων και της επιδερμίδας. Το κολλαγόνο είναι απαραίτητο για την επιδερμίδα. Της προσφέρει καλύτερη δομή, βελτιώνει την ελαστικότητα της, αυξάνει την ενυδάτωση και συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων.

Πόσο διαρκούν τα fillers;

Τα fillers στο μεσόφρυο μπορούν αν διαρκέσουν από 6-12 μήνες. Με την πάροδο του χρόνου το προϊόν θα απορροφηθεί από την επιδερμίδα. Συνεπώς, θα χρειαστούν επιπλέον θεραπείες για να διατηρηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

Επαναφέρετε τη νεότητα στα χέρια σας με υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικό οξύ: Οδηγίες μετά τη θεραπεία