Ζευγάρια που έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους!

Χώρισαν, πόνεσαν αλλά… ξαναδοκίμασαν

Πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ πέρασαν από σαράντα κύματα αλλά τελικά φαίνεται πως άντεξαν στο χρόνο. Ας δούμε μερικά ζευγάρια που αποφάσισαν να ξεχάσουν όλα αυτά που τους χώριζαν και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Η απιστία της Kristen Stewart με τον σκηνοθέτη της ταινίας της Rupert Sanders της κόστισε τη σχέση της με τον καλό της και συμπρωταγωνιστή της στο «Twilight» Robert Pattinson. Όμως ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει μεγάλη καρδιά, την συγχώρεσε και είναι και πάλι μαζί.

Η Megan Fox και ο Brian Austin Green ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2004, χώρισαν το 2009 ενώ το 2010 τα ξαναβρήκαν και παντρεύτηκαν. Πριν μερικές μέρες έγιναν και γονείς.

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel παντρεύτηκαν πρόσφατα στο μαγευτικό θέρετρο Borgo Egnazia στην Απουλία της Ιταλίας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007 ενώ χώρισαν το 2011. Μόλις τρεις μήνες άντεξαν χωριστά. Τα ξαναβρήκαν και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ποιος είπε ότι οι οι πρίγκιπες δεν αντιμετωπίζουν αισθηματικά προβλήματα. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton χώρισαν το 2007 αλλά τρεις μήνες μετά ο William έπεισε την Kate να κάνουν μία δεύτερη προσπάθεια. Πέρυσι ενώθηκαν και με τα δεσμά του γάμου.

Για το τέλος αφήσαμε ένα ζευγάρι που πολύ μας έχει απασχολήσει. Η Rihanna και ο Chris Brown είχαν ένα επεισοδιακό χωρισμό αφού η τραγουδίστρια έφαγε πολύ ξύλο από τον ράπερ. Τώρα φαίνεται πως τον έχει συγχωρήσει αφού οι κοινές τους φωτογραφίες όπου ανταλλάσσουν φιλιά κάνουν το γύρο του διαδικτύου.