Τζούντ Λο: «Η… δίαιτα με αναψυκτικά ήταν τέλεια»!

Ο γοητευτικός ηθοποιός αναγκάστηκε να πάρει κάποια κιλά για το νέο του ρόλο στο φιλμ Dom Hemingway, κάτι που ο ίδιος διασκέδασε πολύ.

Μπορεί να έχει τον τίτλο του sex symbol και να κλέβει τις καρδιές των γυναικών, στη νέα του ταινία όμως ο Τζουντ Λο δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του. Ο σταρ υποδύεται έναν πρώην κατάδικο που πέρασε 12 χρόνια στη φυλακή. Για να δείχνει πιο πειστικός κατανάλωσε άφθονες ποσότητες φαγητού και αναψυκτικών και ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτός ο ρόλος ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για μένα. Ήταν θαυμάσιο να πρέπει να πίνω δέκα κουτάκια Coca Cola την ημέρα. Όσο πλησιάζουμε τα 40 όλοι έχουμε ανασφάλειες για την εξωτερική μας εμφάνιση. Εγώ αναρωτιόμουν μήπως είμαι πλέον πολύ φαλακρός ή αν έχω παχύνει. Το γεγονός ότι έπρεπε να υποδυθώ ένα χαρακτήρα που έχει παραιτηθεί από όλα με έκανε πιο χαλαρό και έτσι απελευθερώθηκα για ένα διάστημα».

Ο 40χρονος ηθοποιός έχει χάσει πια όλα τα παραπανίσια κιλά και παραδέχεται πως αυτό ανέβασε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή του.«Όλη αυτή η διαδικασία είχε και ένα άλλο καλό. Τώρα που αδυνάτισα αισθάνομαι πάλι ωραίος. Ακόμη και η αραίωση στα μαλλιά μου δεν με τρομάζει τόσο. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και σκέφτομαι πως δεν είμαι και τόσο άσχημος τελικά!» δήλωσε ο ίδιος χαριτολογώντας.

Πηγή: elle.gr