Το διατροφικό μυστικό της Gwyneth Paltrow!

Όταν η Paltrow αποφάσισε να αλλάξει τη διατροφή της και τον τρόπο ζωής της επειδή το σώμα της είχε αρχίσει να «κλατάρει», ο γιατρός της την συμβούλευσε να κόψει τα πάντα: γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη, οτιδήποτε είχε υποστεί επεξεργασία. «Σκέφτηκα, τι θα τρώω τώρα;» είπε η Paltrow μιλώντας για εκείνη την περίοδο και συνέχισε «Γι᾽αυτό έγραψα το βιβλίο μαγειρικής μου, για να σταματήσω να τρώω καφέ ρύζι από την κατσαρόλα στο ψυγείο επειδή δεν ήξερα τι άλλο να φάω». Η Gwyneth, ωστόσο, δεν ακολούθησε κατά γράμμα τη συμβουλή του γιατρού, ευτυχώς για αυτήν: «Τρώω με αυτόν τον τρόπο 2 με 3 φορές τον χρόνο, για 3 εβδομάδες κάθε φορά.

Εκτός αυτού όμως, δεν διατίθεμαι να κάνω καμία θυσία. Η ζωή έχει να κάνει με την ισορροπία. Είναι καλό να προσπαθείς να τρως υγιεινά, είτε μιλάμε για 5 μέρες την εβδομάδα είτε για 5 γεύματα την εβδομάδα. Και αν πρόκειται να το κάνεις, τότε πρέπει το φαγητό που θα τρως να είναι απίστευτο και να είσαι ενθουσιασμένη όταν το φτιάχνεις.

Αλλά ποτέ μην κόψεις τα brownies ή το κρασί». Ακούσατε λοιπόν την κορμάρα Gwyneth. Μην στερείστε τίποτα, αλλά να κρατάτε πάντα τις ισορροπίες.

Πηγή: queen.gr