Τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Κέιτ θα κάνει κόρη!

Η εγκυμοσύνη της Κέιτ (Kate) έχει ανοίξει, όπως ήταν φυσικό, απίστευτα σενάρια και ως προς το φύλο του. Οι ίδιοι οι γονείς, λέγεται ότι έχουν ζητήσει από τους γιατρούς που τους παρακολουθούν να μην ενημερωθούν σχετικά μέχρι τη στιγμή της γέννας.

Όμως σημερινό δημοσίευμα της DailyMail επικαλείται τόσο την επιστήμη όσο και την παράδοση για να ερμηνεύσει στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το πιο πιθανό είναι το παιδάκι του Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ να είναι κορίτσι.

Ακόμη και στη δουλειά του Γουίλιαμ, λένε οι… ειδικοί, ότι οφείλεται το γένος του παιδιού του. Οι πιλότοι κάνουν κόρες κατά 90%

Αρχικά, υπογραμμίζεται το γεγονός ότι η υπερέμεση εγκυμοσύνης που έφερε την Κέιτ στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα με έντονα συμπτώματα ναυτίας και εμετών είναι πιο συχνή σε γυναίκες που περιμένουν κοριτσάκι.

Στη συνέχεια, ως σημαντικό στοιχείο για του λόγου το αληθές εντοπίζεται το αδύνατο σκαρί της Κέιτ. Σύμφωνα με μελέτη που έγινε το 2008 στο πανεπιστήμιο του Έξετερ, οι γυναίκες που καταναλώνουν τροφές λιγότερης θερμιδικής αξίας κάνουν ως επί το πλείστον κόρες καθώς τα θηλυκά έμβρυα μπορούν να επιβιώσουν με λιγότερες θρεπτικές ουσίες.

Μετά, έχουμε και το επάγγελμα του Γουίλιαμ, ο οποίος είναι πιλότος στα ελικόπτερα διάσωσης της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, που φαίνεται ότι παίζει ρόλο.

Σύμφωνα με αμερικανική μελέτη, οι πιλότοι έχουν 80% πιθανότητες να κάνουν κόρη, καθώς φαίνεται ότι η έκθεση στην ακτινοβολία επάνω στα αεροπλάνα, μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων που έχουν τα αρσενικά χρωμοσώματα, ενώ δεν αγγίζει καθόλου εκείνα με τα θηλυκά.

Πέρα από αυτά, υπάρχει κόσμος που αναμένει την Κέιτ στη γωνία… Αν τύχει και εντοπίσει κανείς την 30χρονη δούκισσα σε ιατρείο δερματολόγου τότε δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία. Γάλλοι ερευνητές έχουν καταλήξει σε συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που παρουσίασαν ακμή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, είχαν πιθανότητες να κάνουν κόρη γύρω στις 90%, εξαιτίας των υψηλών επιπέδων της γυναικείας ορμόνης, οιστρογόνου που εντοπίζεται στις περιπτώσεις.

Τώρα, για ακόμη ένα έξτρα στοιχείο ας ρωτήσει κάποιον τον Γουίλιαμ για τα πόδια της συζύγου του (!) Γερμανικές μελέτες υποστηρίζουν –χωρίς όμως να μπορούν να το αποδείξουν ακριβώς- ότι οι έγκυες που έχουν κρύα άκρα, δηλαδή κακή κυκλοφορία είναι αγορομάνες.

Στο μεταξύ, και ενώ ακόμη το σοκ από τον θάνατο της νοσοκόμας της Κέιτ είναι ακόμη νωπό, άλλα δημοσιεύματα αναλύουν το σχέδιο το οποίο ακολούθησε με λεπτομέρεια η Κέιτ για να μείνει έγκυος.

πηγή:womenonly