Στην Αθήνα ο Ντάνιελ Ντέι Λούις!

Θα παραστεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Λίνκολν» και θα μιλήσει με το κοινό

Στην Αθήνα έρχεται ο ηθοποιός Ντάνιελ Ντέι Λούις προκειμένου να βοηθήσει ξανά τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών και με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, όπου υποδύεται τον Αμερικανό πρόεδρο Λίνκολν.

Η προηγούμενη επίσκεψη του ηθοποιού ήταν στις 14 Φεβρουαρίου 2008 με αφορμή την ταινία «Θα χυθεί αίμα» και πάλι για την ενίσχυση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

H αθηναϊκή πρεμιέρα της ταινίας, θα γίνει στο Παλλάς, στις 22 Ιανουαρίου και τα έσοδα, με δική του επιθυμία, θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Πρότυπου Κέντρου «Πόρτα Ανοιχτή», της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, της οποίας την δράση γνωρίζει καλά και υποστηρίζει πάντα.

Όπως και στις προηγούμενες επισκέψεις του στην Αθήνα, ο Ντάνιελ Ντέι Λούις μετά την προβολή της ταινίας, θα κουβεντιάσει με το κοινό.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός, κάτοχος δύο Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για τις ταινίες «Θα χυθεί αίμα» και «Το αριστερό μου πόδι», οδεύει πιθανώς και πάλι προς τις υποψηφιότητες των Όσκαρ, με την ταινία «Lincoln», όπου υποδύεται τον 16ο πρόεδρο των ΗΠΑ. Η ταινία έχει ήδη αποσπάσει 10 υποψηφιότητες για τα βραβεία BAFTA, της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Πηγή: newsbeast.gr