Στη… σύνταξη ο γυναικάς Jack Nicholson

O Jack Nicholson εκτός του ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους movie stars παγκοσμίως, έχει και τη φήμη του «γυναικά» να τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. 

Ο 75χρονος ηθοποιός που κατέχει παγκοσμίως το ρεκόρ υποψηφιότητας για Oscar (12 υποψηφιότητες, τρεις νίκες), σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun, αποκάλυψε ότι συνταξιοδοτείται από τον τίτλο «sex legend».

Μερικά από τα αποσπάσματα της συνέντευξής του:

«Είμαι ακραίος. Αν κάποιος μου πει «Jack, είσαι ένας γυναίκας», δεν θα το αρνηθώ, αλλά η ζωή ενός ζιγκολό τελειώνει πάντα άσχημα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αισθάνομαι άβολα όταν ακούω αυτόν τον χαρακτηρισμό για εμένα.

Δεν έχω πια την ενέργεια να εργάζομαι και να σαλιαρίζω ταυτόχρονα. Έτσι στις τελευταίες ταινίες που έχω κάνει γυρίζω κατευθείαν στο ξενοδοχείο μου, κάτι που δεν γινόταν την εποχή που γυρίζαμε την ταινία «Η Λάμψη».

Τότε ζούσα στο Λονδίνο, μία από τις αγαπημένες μου πόλεις στον κόσμο, δούλευα με έναν απαιτητικό σκηνοθέτη όπως ήταν ο Stanley Kubrick, και αποφάσισα να «κάψω» την πόλη με καθημερινά νυχτερινά πάρτι. Αυτές οι ημέρες έχουν περάσει πια για μένα».