Στη φόρα τα χειρόγραφα της Έιμι Γουάινχαουζ

Είχαμε πει τότε πως ο μπαμπάς της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) θα κυκλοφορήσει τέλος του μήνα την αυτοβιογραφία της κόρης του, “Amy, My Daughter” και τώρα αποκάλυψε πως θα περιέχει χειρόγραφα κείμενα της 27χρονης τραγουδίστριας .

«Αγαπητέ μπαμπά, σε αγαπώ πάρα πολύ και δε μπορώ να περιμένω να σε δω ξανά σε λίγες εβδομάδες», «Δουλεύω και δεν έχω ξοδέψει ούτε ένα σεντ. Μερικές δεκάδες δολάρια έχουν φύγει αλλά όχι σεντς. Αστειεύομαι», είναι μερικά από τα αποσπάσματα των σημειωμάτων που έστελνε στον πατέρα της όταν έλειπε σε περιοδείες αφού όπως ήταν γνωστό του είχε μεγάλη αδυναμία, σύμφωνα με την New York Post.

Kείμενα της 27χρονης τραγουδίστριας που βρίοσκονταν στα συρτάρια της οικεγενείας θα βγουν σε δημοσιοτητα προσεχώς μαζί με την αυτοβογραφία της.

Επίσης οι γονείς της Έιμι ανακοίνωσαν τότε πως συζητούν να φτιαχτεί ένα άγαλμα της στο Roundhouse του Chalk Farm στο Λονδίνο, το μέρος όπου τραγούδησε τελευταία φορά το παιδί τους μαζί με τη βαφτιστήρα της Ντιον Μπρόμφιλντ (Dionne Bromfield) τον περσινό Ιούλιο.

Τέλος πρόσθεσε μαζί με όλα αυτά πως το σπίτι της Γουαινχαουζ παρ' όλες τα σχέδια που είχαν να χρησιμοποιηθεί για το Amy Winehouse Foundation, μπήκε προς πώληση όπως είχαμε γράψει εδώ γιατί οι συγγενείς της θεώρησαν πως δε θα ήταν σωστό να μετακομίσει κανείς απ αυτούς εκεί.

msn.com