Ο Κρουζ αποκαλύπτει τα χριστουγεννιάτικα σχέδιά του!

Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας με τίτλο “All you need is kill”, που τον κράτησαν στο Λονδίνο τους περασμένους μήνες και ετοιμάζεται να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τα παιδιά του. Και τα τρία.

Μπαμπάς και τέκνα πέρασαν μαζί και τη γιορτή των Ευχαριστιών, όμως αναμένεται να ξανασμίξουν και τα Χριστούγεννα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 50χρονος σταρ στο περιοδικό “People”.

“Έχουμε σχεδιάσει πολλά και όμορφα πράγματα για τις γιορτές. Θα είμαστε όλοι μαζί και το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία”, παραδέχτηκε ο Κρουζ μιλώντας στην πρεμιέρα του “Jack Reacher” τη Δευτέρα.

Ο Τομ, η 20χρονη Μπέλα (Bella), ο 17χρονος Κόνορ (Connor) και η 6χρονη Σούρι (Suri), λοιπόν θα περιμένουν μαζί τον Αη Βασίλη ενώ η μαμά της μικρής, Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) προφανώς θα εργάζεται αφού εμφανίζεται στο θέατρο που τις γιορτινές μέρες έχει την τιμητική του.

Σε περίπτωση που κανείς αναρωτιέται πώς και γιορτάζουν τα Χριστούγεννα ο Κρουζ και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του καθότι και οι τρεις είναι δηλωμένοι και ενεργοί σαϊεντολόγοι η απάντηση είναι ότι κάτι τέτοιο… επιτρέπεται.

Ανάμεσα στα άλλα, οι Σαϊεντολόγοι πιστεύουν ότι είναι αθάνατοι, εξωγήινοι, πνευματικά όντα που ονομάζονται Θητάνες και βρίσκονται παγιδευμένοι στη γη σε σώματα θνητών. Ωστόσο, έχουν τη δυνατότητα να γιορτάζουν “κοσμικές γιορτές” όπως η Πρωτοχρονιά και τα Χριστούγεννα.