Ο Γιώργος Σαμπάνης δηλώνει ερωτευμένος

Έχοντας αφήσει πίσω του τη σχέση του με την Πατρίτσια Περιστέρη, ο Γιώργος Σαμπάνης δηλώνει ερωτευμένος για πρώτη φορά στη ζωή του.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έφθασα 29 χρόνων για να αντιληφθώ ότι στη ζωή μου έχω αγαπήσει μόνο μία φορά. Και αυτήν τη φορά, ναι, είμαι διατεθειμένος να πάω και στον γκρεμό!» δήλωσε και συνέχισε να ρίχνει τα «καρφιά» στην πρώην του:

«Εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Ξέρεις, μέχρι τώρα νόμιζα ότι αγαπάω, αλλά τελικά κατάλαβα ότι μπορώ να αγαπήσω και παραπάνω. Και το διαπίστωσα όταν είδα ότι μπορώ να ξεπεράσω τα όρια».

Σκέφτεται ακόμα και τον γάμο;

«Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι, όταν αγαπάς πραγματικά μία γυναίκα, μπορείς να πέσεις και στον γκρεμό για χάρη της… Δεν ξέρω πώς λειτουργούν άλλοι άνδρες, αλλά εγώ, όταν είμαι καλά με μια γυναίκα, είμαι εκεί και ονειρεύομαι τη ζωή μου μαζί της».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους χωρισμούς του: «Έχω χωρίσει δύο φορές στη ζωή μου και πραγματικά πόνεσα πολύ. Και αυτό που με πονούσε περισσότερο είναι ότι έβλεπα πως η κατάσταση είναι αδιέξοδη. Ήταν σαν αναγκαίο κακό. Όσο για την αντίδραση, μου έχει συμβεί να κάνω εντατικά γυμναστική και διατροφή για να ξαναβρώ τον εαυτό μου, μέχρι και να πιω ό,τι υπάρχει».

ΠΗΓΗ: Ok!