Ο αγώνας της Έμα Στόουν με τις… ορμόνες!

Μπορεί να εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση η 24χρονη ηθοποιός, όμως όπως αποκαλύπτει η ίδια “δεν είναι όλα όπως φαίνονται”.

Η Έμα Στόουν (Emma Stone) εμφανίστηκε πρόσφατα σε εκδήλωση της γνωστής φίρμας Revlon –της οποίας είναι και επίσημο πρόσωπο- και μίλησε για “τα χρόνια που έπρεπε να παλέψει με την εξουθενωτική και άκρως ενοχλητική ακμή”.

“Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η περιποίηση του προσώπου γιατί ταλαιπωρήθηκα από ορμονική ακμή στα 17 μου χρόνια η οποία επανήλθε στα 20 λόγω στρες”, εξήγησε η συμπαθέστατη ηθοποιός η οποία αποκάλυψε ότι στην ταινία “Easy A”(2010) ήταν φουλ στο… σπυρί και το αψεγάσιαστο αποτέλεσμα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο φότοσοπ.

“Τους είμαι ευγνώμων για αυτό”, παραδέχεται η Έμα η οποία ύστερα από την ταλαιπωρία της,, την οποία χαρακτηρίζει “εξουθενωτική και ταπεινωτική” ακολούθησε όλων των ειδών τις θεραπείες –μέχρι και κορτιζόνη στις δύσκολες περιπτώσεις.

“Τώρα πια, έχοντας δοκιμάσει τα πάντα ενδιαφέρομαι για την βιολογία του πράγματος ψάχνοντας τι είναι αυτό που την προκαλεί”, εξηγεί η Στόουν, ομολογώντας πως αν δεν ήταν οι “τρεις φύλακες άγγελοί της” δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει.

Συγκεκριμένα η Έμα Στόουν ευχαρίστησε τη στυλίστριά της, Πέτρα Φλάνερι (etra Flannery), τη μακιγιέζ της, Ρέιτσελ Γκούντγουιν (Rachel Goodwin) και την κομμώτριά της, Μάρα Ρόσζακ (Mara Roszak) που, όπως υπογράμμισε… “κάνουν θαύματα” κάθε φορά!

Κατά τα άλλα, η Έμα συνεχίζει να είναι ζευγάρι με τον συνάδελφό της, Άντριου Γκάρφιλντ (Andrew Grarfield) με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσαν στον “Σπάιντερμαν”.