Μαράια Κάρεϊ: ήθελε πρώτα το στεφάνι και μετά σεξ!!

Γαργαλιστικές αποκαλύψεις φέρνει στο φως ο σύζυγος της αμερικάνας ντίβας που φαίνεται ότι χρειάστηκε να περιμένει μετά τον γάμο για το… κρεβάτι.

Ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) και η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2008 στις Μπαχάμες ενώ έβγαιναν μαζί για έξι εβδομάδες πριν από αυτό.

Και όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κάνον μιλώντας στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν (Howard Stern) όλο αυτό τον καιρό “δεν είχαν ολοκληρώσει τις σχέσεις τους”, καθώς η καλή του ήθελε μια άκρως παραδοσιακή σχέση και εκείνος με χαρά “σεβάστηκε τις επιθυμίες της”.

“Κατά βάθος συμφωνούσα και εγώ”, παραδέχτηκε ο Νικ, τονίζοντας ότι “στο κάτω κάτω μιλάμε για την πιο όμορφη γυναίκα που βάδισε ποτέ στον πλανήτη”.

Βέβαια, αυτές τις έξι εβδομάδες το ζευγάρι μπορεί να μην είχε κάνει σεξ, αλλά δεν είχαν μείνει και μόνο στα φιλιά. Κάπου στη μέση είχαν βρεθεί, όπως αστειεύτηκε χαρακτηριστικά ο Κάνον, ο οποίος χαρακτήρισε την πρώτη τους φορά “απίστευτη“.

Στο τέλος η συζήτηση γύρισε και στα δίδυμα παιδιά του ζεύγους, που ήρθαν ακριβώς τρία χρόνια μετά τον γάμο τους, και αποτελούν “βασικό τους μέλημα”.

“Ταξιδεύουμε πολύ και οι δύο αλλά φροντίζουμε όσο μπορούμε να μην αποχωριζόμαστε για πολύ καιρό. Η οικογένεια πρώτα”, τονίζει ο Νικ Κάνον, ο οποίος πρόσφατα είχε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του προφανώς τον έκανε να δει πολύ διαφορετικά όλα τα πράγματα.

Και επειδή Χριστούγεννα χωρίς Μαράια και “All I Want For Christmas Is You”, απολαύστε τη 42χρονη ντίβα στην κλαστική -πια- επιτυχία της αλλά στην εκτέλεση μαζί με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber)

Πηγή: womenonly