Μ. Σολωμού: “Δεν θα ξεπουλήσω κάτι προσωπικό για να έρθει ο κόσμος στο θέατρο!”

Για μια ακόμη φορά η ανατρεπτική Μαρία Σολωμού μιλά χωρίς φόβο και αναστολές για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφίζεται με φόντο τη βροχερή Αθήνα και μιλά για το γιο της, την προσωπική της ζωή και τα νέα επαγγελματικά της βήματα.
Επιλέγοντας να κάνει φέτος μόνο θέατρο και κινηματογράφο (σ.σ. συμμετέχει στην ταινία “Αν” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη), η Μαρία Σολωμού αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glam”: “Έχω να δω δυο χρόνια τηλεόραση… Αν θέλω να δω κάτι θα μπω στο ίντερνετ να το δω που δεν θέλω”.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, δήλωσε: “Δεν θα ξεπουλήσω κάτι προσωπικό για να έρθει κόσμος στο θέατρο ή για να με δουν στην τηλεόραση. Τα προσωπικά μου είναι προσωπικά μου. Τώρα αν βγαίνουν στη φόρα για κάποιους λόγους που δεν μπορώ να ελέγξω ή αν αυτά που λέω θεωρούνται ξεπούλημα της προσωπικής μου ζωής, αυτό είναι άλλο θέμα”.

Για την αρνητική κριτική ή της ταμπέλας που της έχουν “κολλήσει” σημείωσε: “Δεν ορίζω τη ζωή μου βάσει μιας ταμπέλας. Είμαι απ\’ όλα ανάλογα με την περίσταση και την περίοδο… Λέω την άποψή μου και, αν σε σοκάρει, λυπάμαι πάρα πολύ. Μην τη διαβάσεις. Τι να κάνουμε;” και συμπλήρωσε: “Από ένα σημείο και έπειτα είπα “κοίταξε να δεις, δεν μπορείς να αρέσεις παντού!” Δεν υπάρχει άνθρωπος που να αρέσει σε όλους”.

Τέλος, για τον γιο της εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές και δουλειά: “Δεν το βλέπω στην Ελλάδα καθόλου. Το βλέπω μόνο στο εξωτερικό… Δεν έχει άλλη επιλογή. Θα ξέρει ότι όταν μεγαλώνουν τα παιδάκια, τελειώνουν το σχολείο και πηγαίνουν στο εξωτερικό. Με αυτή τη λογική θα μεγαλώσω το παιδί και τελείωσε. Βέβαια, μέχρι τα 18, δεν ξέρεις τι γίνεται”.

Φωτογραφίες από την Μαρία να ποζάρει στη βροχή: