Λιβιεράτος: Αποκαλύπτει γιατί πήγε στο ψυχιατρείο!

 

Τον τελευταίο σχεδόν ένα μήνα “αγαπημένο” θέμα όλων ήταν το κουίζ με τον πασίγνωστο τραγουδιστή που μπήκε στην ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου με βαριά μορφή κατάθλιψης.

 Τα ΜΜΕ σεβάστηκαν τον ίδιο και την οικογένεια του και δεν αποκάλυψαν την ταυτότητα του τραγουδιστή. Ωστόσο, μέσα σε αυτό το διάστημα και πάντα με την ανωνυμία, πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνον. Μέχρι που ο Λάμπης Λιβιεράτος – ναι γι αυτόν πρόκειται – μετά το τέλος της σοβαρής περιπέτειας του, λύνει τη σιωπή του κι εξηγεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, ο Λάμπης πήγαινε σε ψυχολόγο από το περασμένο Πάσχα προσπαθώντας να ξεπεράσει το διαζύγιό του από την Εύη Αδάμ αλλά και να διαχειριστεί το γεγονός ότι εκείνη είχε πια προχωρήσει στη ζωή της με έναν άλλο άντρα.

Και σα να μην έφτανε αυτό, λίγο καιρό μετά ο αδελφός της βαριά άρρωστος από την κατάθλιψη, πήδηξε από τον πέμπτο όροφ του σπιτιου του. Ο Λιβιεράτος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη και ο ίδιος νιώθει ανήμπορος για να το αλλάξει. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να σώσει τη ζωή του. Έτσι, ο ψυχίατρος τού συνέστησε να νοσηλευτεί και να διακόψει κάθε επικοινωνία με την πρώην σύζυγό του, Εύη Αδάμ. Και το έκανε.

Μπαίνει στην ψυχιατρική κλινική του νοσκομείου “Σωτηρία” και μένει σχεδόν ένα μήνα, ενώ όπως λέει, θα προτιμούσε να μην είχε μάθει κανείς ότι βρισκόταν εκεί.

“Ζήτησα μια ιατρική βοήθεια όπως χιλιάδες κόσμος. Μπήκα στην ψυχιατρική κλινική με συμβουλή του γιατρού μου και δική μου πρωτοβουλία. Πηγαίνεις πια στα φαρμακεία και βλέπεις ότι ένα συγκεκριμένο είδος φαρμάκων είναι σε έλλειψη. Πάρα πολλοί παίρνουν αντικαταθλιπτικά. Έτσι έγινε και με μένα” δηλώνει ο τραγουδιστής στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

“Στο νοσοκομείο είδα ανθρώπους με πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από τα δικά μου, που περνάνε πιο δύσκολα από μένα. Γι’ αυτό και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τα δικά μου θέματα που είναι γνωστά. Χρειάστηκα ιατρική βοήθεια και τη ζήτησα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Εϊμαι μια χαρά. Είμαι καλά, το παλεύω, αλήθεια” ενώ καταλήγει: “Θα τα καταφέρω και θα σταθω στα πόδια μου”

Στις δύσκολες αυτές στιγμές είχε κοντά του τους φίλους του που όπως παραδέχεται του στάθηκαν πολύ. «Είχα μεγάλη βοήθεια. Οι φίλοι μου, μου στάθηκαν πάρα πολύ. Είμαι ευγνώμων».

Όσο για την Εύη Αδάμ, ο Λιβιεράτος δηλώνει… “Κάνει ο, τι μπορεί όπως κι εγώ”. Αυτές τις μέρες φιλοξενείται σε φιλικό του σπίτι και βλέπει τους πιο κοντινούς του ανθρώπους κι εννοείται τις δύο κόρες του.