Καραγιάννη για ανορεξία: “Θα παλέψω & θα ζήσω”

Για το πρόβλημα της με τη νευρική ανορεξία και τη μεγάλη μάχη που δίνει, μίλησε η Νανά Καραγιάννη.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, από τις λίγες φορές, μιλά ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και δηλώνει με σιγουριά ότι τούτη τη μάχη θα την κερδίσει. Γιατί, όπως χαρακτηριστικά λέει, τώρα νιώθει πραγματικά έτοιμη.

Η Καραγιάννη μιλάει στο περιοδικό “Χάι” και δηλώνει πλέον προσπαθεί να ασχολείται λίγο περισσότερο με τον εαυτό της. «Προσπαθώ να είμαι πιο ήρεμη, λιγότερο αγχωτική και να μοιράζω πιο σωστά τον χρόνο και την ενέργεια μου σε υποχρεώσεις αλλά και ευχάριστες δραστηριότητες» και συνεχίζει: «Κάνω και μια πιο εντατική και οργανωμένη προσπάθεια στο θέμα της υγείας μου το οποίο παραμέλησα λόγω συνθηκών και… ξανθών μαλλιών»Τονίζει, δε, πως από θέμα ψυχολογίας είναι πολύ καλύτερα., αφού πήρε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. «Τελικά, όλοι θέλουμε τον χρόνο μας και την δική μας στιγμή! Ουσιαστικά, τώρα νιώθω πραγματικά έτοιμη χωρίς να το ματιάσω! Ίσως επειδή έχω ταλαιπωρηθεί χρόνια πολλά, ίσως γιατί είμαι και μεγαλοκοπέλα, ενδεχομένως γιατί έχω περισσότερα κίνητρα ή τώρα αντιλήφθηκα τις πραγματικές διαστάσεις και ολέθριες συνέπειες της όλης μου περιπέτειας. Τελικά, είναι λίγο απ’ολα».

Η Καραγιάννη μέσα από τη συνέντευξη παραδέχεται ότι τώρα πιστεύει περισσότερο στον εαυτό της και δηλώνει σίγουρη ότι θα κερδίσει τη μάχη με τη νευρική ανορεξία. «Και ναι θα την κερδίσω! Άλλαξα πολλά πράγματα που έπρεπε να αλλάξω σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου, περισσότερο ιατρικά και φαρμακευτικά, για να μην αφήσω κάποια υπόνοια, και πιστεύω πως όλα πια είναι έτοιμα να τα αντιμετωπίσω» δηλώνει χαρακτηριστικά

womenonly.gr