Η Θωμαή Απέργη αποκαλύπτει…

Η Θωμαή Απέργη μιλάει για τα κιλά που έχασε και την προσπάθειά της να διατηρεί την εικόνα της.

Ο αθλητισμός έχει βοηθήσει πολύ και κυρίως ψυχολογικά την αγαπημένη τραγουδίστρια, Θωμαή Απέργη, να χάσει κιλά. Τώρα, λέει, το σώμα της είναι καλύτερο.

“Ό,τι αφορά στα κιλά είναι αποκλειστικά του χαρακτήρα μου. Δεν αφορά στη δουλειά μου, επειδή είμαι τραγουδίστρια, πρέπει να είμαι 50 κιλά. Ήταν μια μάχη εσωτερική από παιδί λόγω του ότι ήμουν πιο γεμάτο και ήθελα να βάλω κι άλλα ρούχα” εξομολογείται στο περιοδικό “Like!”.

“Τώρα είμαι στα κιλά που θέλω, αλλά δεν έχω ξεπεράσει τον λόγο που το έκανα. Έχω πέσει στην παγίδα να διατηρηθώ σταθερά, όμως ισορροπώ τον εαυτό μου έχοντας ως βάση τα υγιή πρότυπα. Επειδή εκτίθεμαι και με μαθαίνουν παιδιά, έφηβοι, που σ’ αυτές τις ηλικίες έχουν θέμα με το βάρος, βλέπω τι κάνω με εμένα και το σκέφτομαι. Θέλω να αποβάλω την κακή εικόνα που έχω για το σώμα μου ή κάποιες εμμονές που έχω με το σώμα μου. Θέλω να προωθώ σωστά πρότυπα για τα παιδιά”.

Ποιες είναι οι εμμονές της; Απαντά. “Αρχικά με είχαν επηρεάσει όσα λέγονται για τα δόντια μου, τώρα πλέον όχι. Μέχρι να αποδεχθείς τον εαυτό σου περνά ένα διάστημα”.

Tα μυστικά της νέας σιλουέτας της

Να τρώτε σώστα και υγιεινά, χωρίς καμιά υπερβολή.

Να κοιμάστε, γιατί ο ύπνος είναι πολύ βασικός.

Να πίνετε πολύ νερό.

Να έχετε ανθρώπους που να σας κάνουν να νιώθετε καλά γιατί αυτό βοηθάει.

Να βάζετε μάσκες ομορφιάς και να κάνετε καλό ντεμακιγιάζ.

Να αποφεύγετε τον πολύ ήλιο.

Η Θωμαή Απέργη παλιά έπαιζε μπάσκετ και έκανε μποξ: “Θέλω να ξανακάνω μποξ, γιατί με βοηθάει στην εκτόνωση και την αντίληψη”.

www.cosmo.gr