Οι πιο περίεργες συνήθειες των διάσημων!

Παραξενιές διάσημων που δε θα σας περνούσαν ποτέ από το μυαλό.
Παρ’ όλο που είναι διάσημοι έχουν κι αυτοί τις περίεργες συνήθειες της καθημερινότητάς τους όπως όλοι. Μάθετε τις συνήθειές τους:

 

Tom Cruise
Είναι μάλλον αηδιαστική αλλά τόσο περίεργη που δεν μπορεί να μην αναφερθεί. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός παρά την περασμένη ηλικία του διατηρείται νέος όχι μόνο από την γυμναστική αλλά και από μία θεραπεία προσώπου που αποτελείται από περιττώματα πουλιών. Πρόκειται για μία συνταγή που προέρχεται από τις Γκέισες, οι οποίες έκαναν το ίδιο για να διατηρήσουν τη νεότητά τους.

 

Karl Lagerfeld
Είναι από τους διασημότερους σχεδιαστές μόδας και είναι γνωστή η προτίμησή του για την Coca Cola Diet. Η πιο περίεργη συνήθειά του, όπως ο ίδιος δήλωσε είναι ότι κοιμάται ακριβώς 7 ώρες τη μέρα, οποιαδήποτε ώρα και να κοιμηθεί. Ούτε περισσότερες, ούτε λιγότερες.

 

Catherine Middleton, Duchess of Cambridge
Έχει αποκαλυφθεί ότι ξοδεύει 17,000 λίρες το χρόνο σε καλλυντικά. Το πιο παράδοξο όμως είναι η εμμονή της με μία κρέμα που περιέχει το δηλητήριο από το τσίμπημα της μέλισσας, που λέγεται ότι αποτελεί μία εναλλακτική λύση του botox.

 

Tom Ford

 

Είναι από τους πιο ταλαντούχους και δημιουργικούς σχεδιαστές μόδας και είναι λάτρης της άψογης εμφάνισης. Ο ίδιος κάνει μπάνιο 5 φορές την ημέρα, καθώς πιστεύει ότι η καθαριότητα είναι πολύ σημαντική παράμετρος για μία τέλεια εμφάνιση. Επίσης, φροντίζει να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει μέσα στη μέρα γιατί όπως ισχυρίζεται τον κάνει να είναι
πιο δημιουργικός.

 

Cameron Diaz
Η γνωστή ηθοποιός πλένει το πρόσωπό της μόνο με νερό Evian. Όπως αντιλαμβάνεστε, το πλύσιμο του προσώπου δεν είναι μία απλή υπόθεση για την όμορφη Cameron.