Η Αν Χάθαγουεϊ μιλά για το… ξεβράκωτο σκάνδαλο!

Η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) αυτή την εποχή προωθεί την τελευταία της ταινία “Οι Άθλιοι” και, όπως είναι φυσικό παραβρίσκεται σε όλες τις πρεμιέρες.

Μόνο που σε αυτή της Νέας Υόρκης, ένα ατύχημα της κόστισε λίγο στην αξιοπρέπειά της.

 Όμως τα φλας που άναψαν τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητο απαθανάτισαν τα απόκρυφα σημεία της καθώς δεν φορούσε εσώρουχο. Η όλη κατάσταση ήταν πολύ άβολη για την ηθοποιό, που όμως επιλέγει να την αφήσει πίσω.

Συγκεκριμένα, το “κακό” έγινε τη στιγμή που η 30χρονη νιόπαντρη ηθοποιός έφτανε στο Θέατρο Ζίγκφιλντ. Αμέσως μόλις άνοιξε η πόρτα του αυτοκινήτου, τα φλας άναψαν –ως είθισται- αλλά ακόμη και οι ίδιοι οι φωτορεπόρτερ μάλλον δεν θα πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν ακριβώς τι είχαν απαθανατίσει.

Η Αν δεν φορούσε εσώρουχο κάτω από την εντυπωσιακή μαύρη δερμάτινη τουαλέτα Tom Ford που είχε επιλέξει για την περίσταση, με αποτέλεσμα, όταν έκανε την κίνηση για να κατέβει από το αυτοκίνητο, όλα να βγουν στη φόρα.

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε μέγας σαλος με τις φωτογραφίες να αναπαράγονται στο διαδίκτυο σε χρόνο μηδέν –μερικές μάλιστα και χωρίς το ευνόητο πλέγμα μπροστά από το επίμαχο σημείο.

Σήμερα το πρωί η Χάθαγουεϊ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί και η ίδια σε αυτή την άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Ματ Λάουερ (Matt Lauer) όπου ήταν καλεσμένη.

“Σαν να είδαμε πολύ από εσένα τώρα τελευταία”, ξεκίνησε την κουβέντα ο παρουσιαστής επίτηδες, όπως εξήγησε “για να το πουν αυτό πρώτο και να ξεμπερδεύουν”.

Η Αν απάντησε με χαρακτηριστική ψυχραιμία. Μάλιστα εκμεταλλεύτηκε την “πάσα” για να τοποθετηθεί αναλόγως –ελπίζοντας προφανώς ότι δεν θα ξαναχρειαστεί να το κάνει ποτέ ξανά.

“Προφανώς ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή που με στεναχώρησε για δύο λόγους. Αρχικά είναι πολύ λυπηρό το ότι ζούμε σε μια εποχή που κάποιος τραβά μια φωτογραφία ενός άλλου σε τόσο ευάλωτη στιγμή και αντί να κάνει το σωστό και να τη σβήσει, την πουλάει.

“Επίσης, λυπάμαι πολύ γιατί ζούμε σε έναν πολιτισμό που εμπορευματοποιεί την ερήμην σεξουαλικότητα, πράγμα που μας φέρνει στους Άθλιους καθώς ο χαρακτήρας που ερμηνεύω κάνει ακριβώς αυτό. Αναγκάζεται να πουλήσει σεξ για να ζήσει το παιδί της εφόσον δεν έχει τίποτα άλλο και δεν υπάρχει κανένα κοινωνικό υπόβαθρο”, τόνισε η Αν και έκλεισε το θέμα με χάρη και την ελπίδα να το κλείσουν εκεί και όλοι οι υπόλοιποι.