Έγκυος η Jennifer Aniston; Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι φωτογραφίες!

Στιγμές χαλάρωσης πέρασε πριν από λίγες μέρες η Jennifer Aniston σε spa του Beverly Hills ωστόσο η είδηση δεν είναι αυτή. Η ηθοποιός στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά την έξοδό της από εκεί έδειχνε ότι μάλλον είναι έγκυος.

Για ένα τετράωρο η ηθοποιός παρέμεινε στο spa απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

Η 43χρονη πήγε πολύ απλά ντυμένη με μαύρα ρούχα και ατημέλητα μαλλιά. Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το spa έδειξαν ότι μάλλον τελικά ισχύουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Jen καθώς η κοιλίτσα της ήταν φουσκωμένη.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες η ίδια είχε διαψεύσει ότι περιμένει το παιδί του αρραβωνιαστικού της Justin Theroux.

Επίσης, δημοσίευμα του περιοδικού Grazia αναφέρει πως η ηθοποιός σε εκδήλωση απέφυγε την κατανάλωση αλκοόλ αλλά και θαλασσινών.

Στο πάρτι υπήρχε μπαρ με ποτά μαργαρίτες αλλά εκείνη προτίμησε να πιει νερό. Η επιλογή της ήταν ασυνήθιστη και δεν πέρασε απαρατήρητη. Επίσης, ήταν επιλεκτική στο τι θα φάει και δεν δοκίμασε καθόλου σούσι αν και είναι από τα αγαπημένα της θαλασσινά“, είπε άτομο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Τέλος, άλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι η Jen πιθανότατα περιμένει τον πελαργό είναι οι όχι και τόσες πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις συγκριτικά με παλιότερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: cosmo.gr