Δ. Ματσούκα: Τι λέει για τη σχέση της, τις πλαστικές και τον πρώην της;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Δήμητρα Ματσούκα και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Φιξ, το χωρισμό της με τον Φώτη Βαλλάτο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της και το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να γίνει μανούλα.
Ακόμη, η γνωστή ηθοποιός που θα συμμετέχει στη θεατρική παράσταση “Συνέντευξη” με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε για τη συνεργασία τους, την τηλεόραση, τις σέξυ φωτογραφήσεις και τις πλαστικές επεμβάσεις.
 
“Όταν μιλάω για τα προσωπικά μου είμαι πάντα τηλεγραφική, για αυτό και θα σου πω ότι στην προσωπική μου ζωή είμαι μια χαρά”, δήλωσε για τη σχέση της με τον Γιάννη Φιξ στο “Πρώτο Θέμα και συμπλήρωσε: “Ζητώ μόνο ηρεμία (σ.σ. στησχέσημου). Σημασία έχει σε μια ερωτικήσχέσηνα είσαι ευτυχισμένος.. Αυτό και τίποτα άλλο”
//
 
Όσον αφορά τους πρώην συντρόφους της ανέφερε: “Με όποιον έχω υπάρξει για καιρό στη ζωή μου αισθάνομαι μόνο εκτίμηση”. Και παράλληλα διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να πηγαίνει για γάμο με τον Φώτη Βαλλάτο, υπογραμμίζοντας: “Όχι, νιώθω ακόμα πολύ μικρή γιαγάμοκαι παιδί!”
 
Πώς βλέπει, όμως, το χώρο της τηλεόρασης;
 
“Δεν μου αρέσει η τηλεόραση, ούτε καν ως θεατής. Ποτέ δεν άνηκα στην κατηγορία των ανθρώπων εκείνων που παρακολουθούσαν ανελλιπώς κάποια σειρά, ελληνική ή ξένη. Κατά καιρούς μου άρεσαν δουλειές όπως το “Το Νησί”, πιο παλιά είχα ξεχωρίσει το “Σ’αγαπώ, μ’ αγαπάς”, αλλά μέχρι εκεί. Βαριέμαι τις περισσότερες από τις ελληνικές σειρές, δεν ανήκω σε αυτούς που τις θεωρούν καλύτερες από αυτές της Τουρκίας. Από την άλλη, όμως, στενοχωριέμαι που δεν υπάρχουν, διότι πολύς κόσμος έχει χάσει τη δουλειά του”.
//
 
Έχει μετανιώσει για τις σέξυ φωτογραφήσεις που έχει κάνει;
 
“Θεωρούσα ότι το κόνσεπτ μιας φωτογράφησης είναι σαν ένα μικρό γύρισμα. Ωστόσο, το κόνσεπτ στα ελληνικά περιοδικά έβγαινε στο τέλος πάντα πειραγμένο και μπανάλ, κάτι που με έφερνε σε αμηχανία. Όταν κατάλαβα ότι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, σταμάτησα τις φωτογραφήσεις”.
Τέλος, τι αποκάλυψε για τις πλαστικές επεμβάσεις; Είναι υπέρ τους; Θα έκανε ποτέ πλαστική;
 
“Δεν είναι κάτι που αποκλείω αν στην πορεία αισθανθώ άσχημα με κάτι πάνω μου. Τώρα το αν θα το έλεγα, εξαρτάται από το πόσο επιτυχημένη θα ήταν…”.

 

tlife.gr