Μπραντ Πιτ: Είμαι πολύ ωμός με την Αντζελίνα…

Μιλώντας στη γερμανική έκδοση του περιοδικού “ΟΚ!”, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) εξήγησε ότι η σχέση του με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έχει γερές βάσεις κυρίως λόγω τις ειλικρίνειας πάνω στην οποία την έχουν χτίσει.

“Πάντα μιλάμε πολύ ανοιχτά μεταξύ μας όταν πάει κάτι στραβά –πολλές φορές και ωμά“, αποκαλύπτει ο 48χρονος σταρ τονίζοντας ότι με την Άντζι έχουν “απίστευτα κοινά στον τρόπο που τους αρέσει να ζουν και να σκέφτονται”.

Ύστερα από επτά χρόνια σχέσης και έξι παιδιά οι Μπραντζελίνα παραμένουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι κυρίως λόγω της “ωμής ειλικρίνειας” που χαρακτήριζε από την αρχή της σχέση τους.

“Και θαυμάζω την Άντζι για την ικανότητά της να μένει ψύχραιμη σε στιγμές κρίσης. Έχει πάντα την απάντηση. Εγώ είμαι πιο ανισόρροπος σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά μαθαίνω από εκείνη. Τουλάχιστον προσπαθώ”, ομολόγησε ο Μπραντ ο οποίος πρόσφατα παραδέχτηκε ότι τόσο εκείνος όσο και η αρραβωνιστικιά του άρχισαν να αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλο ρόλο παίζει και για εκείνους ο γάμος –προς μεγάλη τους έκπληξη.

Το διάσημο ζευγάρι που επί χρόνια τόνιζε τη μη διάθεσή του να παντρευτεί, τελικά έκανε το βήμα της επισημοποίησης ύστερα από απίστευτη πίεση που δέχτηκαν από τα έξι παιδιά τους που το ήθελαν πολύ.

Όμως, να που σιγά σιγά ένιωσαν και εκείνοι τη… γλύκα και, όπως άφησε να εννοηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πιτ, το ευτυχές γεγονός δεν αργεί πια. Άντε, με το καλό!