Απέλυσαν την Mila Kunis λόγω των… κιλών της!

Τι και αν το περιοδικό «Esquire» της απένειμε τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας του 2012, φαίνεται πως δεν έχει την ίδια γνώμη και ο γνωστός οίκος μόδας Dior, με τον οποίο η Mila Kunis έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Star Mag» η ηθοποιός έχει ήδη απολυθεί, επειδή η εικόνα της το τελευταίο διάστημα είναι απογοητευτική.

«Από τη στιγμή που ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ashton Kutcher, φωτογραφίζεται συνεχώς και δείχνει χάλια. Αυτό σίγουρα δεν είναι η εικόνα που θέλει να προβάλλει ο οίκος. Όταν υπέγραψαν μαζί της, η ηθοποιός διατηρούσε τέλεια φυσική κατάσταση και δεν σκέφτηκαν να βάλουν στους όρους όριο για τα κιλά της. Η εταιρία πλήρωσε πάρα πολλά χρήματα για να την έχει στις καμπάνιες της και τώρα είναι έξαλλη με την εικόνα της», δήλωσε πηγή μέσα από τον Dior, που θέλησε -για ευνόητους λόγους- να κρατήσει την ανωνυμία της.

Επιπλέον, ο γνωστός οίκος ισχυρίζεται ότι και οι ενδυματολογικές εμφανίσεις της είναι ιδιαιτέρως απογοητευτικές και θεωρεί πως δεν μπορεί η “μούσα” του οίκου τους να κυκλοφορεί έξω έτσι.

Πάντως, όσο ο σάλος για το κορμί της Mila συνεχίζεται, η Jennifer Lawrence, που την αντικατέστησε, ετοιμάζεται για την ανοιξιάτικη καμπάνια της τσάντας Μiss Dior για το 2013…