Ξέρεις το trick με το σελοτέιπ; κάντο για super sexy γατίσιο βλέμμα!

Το catty eye είναι εκείνο το μακιγιάζ που γίνεται τραβώντας την σκιά ή το eyeliner αντίστοιχα αρκετά προς την εξωτερική γωνία αλλά και με ανοδική διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι τα μάτια να δείχνουν σχιστά σχεδόν γατίσια (εξού και ο τίτλος) και δείχνει πολύ πολύ sexy!
Για το catty eye υπάρχει το εξής θέμα: δεν είναι πάντα εύκολο να πετύχεις την τέλεια ίσια ανοδική γραμμή. Γι’ αυτό και σου έχουμε το τέλειο κόλπο!

Παρακολούθησε τα steps παρακάτω…

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ: σελοτέιπ, μια σκούρα και μια ανοιχτή σκιά στον ίδιο τόνο

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΒΗΜΑ 1
Πάρε ένα μικρό κομμάτι σελοτέιπ.

ΒΗΜΑ 2
Κόλλησε το σελοτέιπ στην άκρη της εξωτερικής γωνίας του ματιού. Για να καταλάβεις πώς πρέπει να μπει, σκέψου ότι πρέπει το ζελοτέιπ να περνάει κάθετα από το φρύδι σου σχηματίζοντας τα δυο τους μια ορθή γωνία. Επίσης, βεβαιώσου ότι δεν έχεις απλώσει κοντά στο σημείο κρέμα έτσι ώστε το ζελοτέιπ να κολλήσει σωστά.

ΒΗΜΑ 3
Πάρε μια σκούρα ματ σκιά και με ένα λεπτό πινελάκι πέρασέ το πάνω από το ζελοτέιπ, προς την εξωτερική γωνία. Άπλωσε την σκούρα σκιά μέχρι περίπου το κέντρο του ματιού και κάθετα έως το κόκαλο.
Tip: στο υπόλοιπο κινητό του βλεφάρου άπλωσε μια σκιά τρεις τόνους πιο ανοιχτή από την σκιά της εξωτερικής γωνίας.

ΒΗΜΑ 4
Αφαίρεσε το ζελοτέιπ τραβώντας από την μια άκρη. Έχεις την τέλεια ευθεία γραμμή!

ΒΗΜΑ 5
Αν χρειαστεί κάνε μερικές τελευταίες διορθώσεις και είσαι έτοιμη.

Το ίδιο tip μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις για να απλώσεις το eyeliner σου! Δοκίμασέ το απόψε κιόλας αν ετοιμάζεσαι για βραδινή έξοδο! Καλή επιτυχία!

 

tlife.gr