Σωστό μακιγιάζ με τα super μυστικά για το make-up!

Μπορείς να δημιουργήσεις αψεγάδιαστη επιδερμίδα και τέλειο μακιγιάζ, αν μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά το make-up! Μάθε τα μυστικά!

Βρες την ιδανική βάση 
Άπλωσε μεταξύ σαγονιού και λαιμού τρεις διαφορετικές αλλά κοντινές μεταξύ τους αποχρώσεις. Σχημάτισε τρεις παράλληλες γραμμές και επίλεξε την απόχρωση που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου.

Η καλύτερη κάλυψη 
Το φον ντε τεν απλώνεται και στρώνει καλύτερα, όταν η επιδερμίδα είναι σωστά ενυδατωμένη. Εάν είναι ξηρή, ανακάτεψε το υγρό φον ντε τεν με λίγη ενυδατική κρέμα πριν το απλώσεις στο πρόσωπό σου.

Περισσότερη διαφάνεια 
Για να είναι πιο αέρινη η βάση του μακιγιάζ, χρησιμοποίησε ένα σφουγγαράκι του φον ντε τεν για να βάλεις την ενυδατική κρέμα και μετά άπλωσε, με το ίδιο σφουγγαράκι, το φον ντε τεν στο δέρμα σου.

Τόνισε τα μάτια και άφησε τα χείλη απαλά μακιγιαρισμένα 
Επίλεξε σκουρόχρωμες σκιές με μεταλλικές λάμψεις και άπλωσέ τες με πινέλο, όσο πιο κοντά γίνεται στις βλεφαρίδες. Στη συνέχεια σβήσ’ τες. Τόνισε τις βλεφαρίδες με τη μάσκαρα και βάλε κραγιόν στο χρώμα του ρουμπινιού. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ απλώνοντας στο πρόσωπο και το ντεκολτέ μια χρυσαφένια πούδρα σε μορφή σκόνης

Μην τονίζεις ταυτόχρονα όλα τα χαρακτηριστικά σου 
Εάν βάψεις έντονα τα μάτια, βάλε ένα λιγότερο χτυπητό χρώμα στα χείλη και το αντίστροφο. Απόφυγε επίσης τα πολύ σκούρα ρουζ.

Πηγή: shape.gr