Σαγηνευτικό βλέμμα με εκπληκτικές βλεφαρίδες!

Συμβουλές για την ανάδειξη των ματιών

Το βασικό όπλο μιας γυναίκας για να αποκτήσει σαγηνευτικό βλέμμα είναι η μάσκαρα. Ο σωστός τρόπος εφαρμογής της και η σωστή επιλογή της είναι δύο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να προσέξετε.

Ορισμένες γυναίκες έχουν πυκνές βλεφαρίδες, κάποιες έχουν κοντές, άλλες ίσιες και άλλες αραιές. Επιλέγοντας λοιπόν την κατάλληλη για εσάς μάσκαρα ή τα κατάλληλα εργαλεία μπορείτε να «απογειώσετε» το βλέμμα σας.

Για ίσιες βλεφαρίδες

Αν ανήκετε στις γυναίκες με ίσιες βλεφαρίδες η λύση είναι το ψαλίδι. Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να δημιουργήσετε στις βλεφαρίδες σας την καμπύλη που τους λείπει.

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην το πιέσετε πολύ και να είναι στη θέση τους τα προστατευτικά πλαστικά μαξιλαράκια.

Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, προτιμήστε ένα μεταλλικό ψαλίδι, το οποίο μπορείτε να θερμάνετε λίγο με το σεσουάρ πριν το χρησιμοποιήσετε.

Για λεπτές βλεφαρίδες

Αν θέλετε οι βλεφαρίδες σας να γίνουν πιο χοντρές καλό θα ήταν να υιοθετήσετε τις ψεύτικες.

Ωστόσο, επειδή κάτι τέτοιο κοστίζει, δοκιμάστε πρώτα εφαρμόζοντας τρεις στρώσεις μάσκαρας για όγκο (αφήνοντας κάθε στρώση να στεγνώσει πριν περάσετε την επόμενη).

Στη συνέχεια βάλτε μια λεπτή γραμμή eyeliner στην ρίζα των βλεφαρίδων σας. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα εφέ για πιο γεμάτο βλέμμα.

Για κοντές βλεφαρίδες

Αν θέλετε να δώσετε μήκος στις κοντές σας βλεφαρίδες ξεκινήστε περνώντας μια στρώση μάσκαρας από τις ρίζες τους ως τις άκρες.

Αφήστε τη να στεγνώσει και περάστε μια δεύτερη στρώση μόνο στο κέντρο τους. Στη συνέχεια βάλτε και μια τρίτη στρώση μόνο στις άκρες, προσέχοντας να μην ξεχάσετε αυτές που είναι στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Για ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες

Χρησιμοποιήστε μάσκαρα μαύρου χρώματος για να τους δώσετε το χρώμα που τους λείπει ή δοκιμάστε μια πράσινη ή μπλε μάσκαρα για ένα πιο μοντέρνο μακιγιάζ. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως αν θελήσετε να φορέσετε μια ανοιχτόχρωμη μάσκαρα, καλό θα ήταν να βάλετε πρώτα μια λευκή βάση.

Πέρα από τα παραπάνω tips υπάρχουν και κάποιοι ειδικοί οροί που με την σωστή εφαρμογή μπορούν να αποδειχθούν θαυματουργοί χαρίζοντας σας πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες. Ουσιαστικά είναι σαν να βάζετε μάσκαρα πριν κοιμηθείτε.

Καλό θα ήταν πάντως, αν προχωρήσετε σε αυτή τη θεραπεία, να ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες κάνοντας καθημερινή χρήση και να έχετε υπομονή, διότι τα αποτελέσματα δεν είναι εμφανή από την πρώτη μέρα.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr