Όμορφη ακόμα και κρυωμένη.

Μικρά τρικ που θα σε κάνουν… καλά

Τα πρώτα κρύα έπιασαν και εσύ κάτι που δεν ήθελες με τίποτα να συνειδητοποιήσεις ότι άλλαξε η εποχή και να αποχωριστείς τα καλοκαιρινά σου και έτσι κατέλεξες να κυκλοφορείς με ένα χαρτομάντιλο ανά χείρας…

Μπορεί να κρύωσες ή να έπεσες στο κρεβάτι με πυρετό όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δείχνεις απόλυτη κουκλάρα. Διάβασε παρακάτω πώς θα δείξεις κουκλάρα ακόμη και κρυωμένη και σήκω επιτέλους από το κρεβάτι!

Το μέικ-απ και τα μάτια σου:
 το μέικ απ σου τώρα σε σώζει αφού καλύπτει όλα τα σημάδια του κρυώματος. Η βάση για τέλειο λουκ είναι φυσικά μια επιδερμίδα χωρίς κοκκινίλες και ερεθισμούς πράγμα που σίγουρα δεν μπόρεσες να αποφύγεις τώρα με το κρύωμα. Άπλωσε στο πρόσωπο σου το μέικ-απ σου όχι σε όλο σου το πρόσωπο αλλά κυρίως στην μυτούλα, το πηγούνι και όπου βλέπεις ότι υπάρχει ανάγκη και μην το παραφορτώσεις για να δείχνει φυσικά αψεγάδιαστο.

Κόκκινη μυτούλα: μετά από αλλεπάλληλες φορές που χρειάστηκε να φυσήξεις τη μυτούλα σου, η περιοχή της μύτης αλλά και γύρω από αυτή έγινε κόκκινη σαν παντζάρι! Τι μπορείς να κάνεις για να εξαφανίσεις τις κοκκινίλες; Άπλωσε πρώτα λίγη βαζελίνη στην περιοχή για να μαλακώσει αφού όταν βάζεις συνέχεις χαρτί η περιοχή καταλήγει να κοκκινίσει αρκετά και μετά από αυτό και ταμπονάρισε λίγο μέικ-απ που θα καλύψει τις κοκκινίλες τέλεια και έχεις έτοιμη νε νέα σου μυτούλα!

Μάτια, κομμάτια: αν τα ματάκια σου λόγω πυρετού και κρυώματος έχουν γίνει κατακόκκινα ενώ οι κύκλοι κάτω από τα μάτια έχουν στήσει χορό τότε δεν έχεις παρά να ποντάρεις στο θαυματουργό κονσίλερ για να καλύψεις τα σημάδια του κρυώματος σου. Άπλωσε σχολαστικά το κοσνίλερ σου στις περιοχές κάτω και γύρω από τα μάτια που θέλεις να φωτίσεις και αμέσως θα δεις τη διαφορά.

Ξεραμένα αντί για σέξι χρωματιστά χειλάκια: τώρα και με το κρύωμα σου έχεις αφήσει στην άκρη τα κραγιόν και τα λιπ-γκλος αλλά άδικα. Σώσε τα άτονα και ξεραμένα χειλάκια σου απλώνοντας τους λίγο γκλος για λάμψη και ένα κραγιονάκι σε ροζ απόχρωση που θα φωτίσει όλο σου το πρόσωπο και δεν θα σταματήσεις να μοιράζεις φιλάκια.

Ρουζ μαγουλάκια: μπορεί η τερακότα και οι πιο ροδακινί αποχρώσεις να σου αρέσουν πολύ όμως τώρα που πέρασες το κρυωματάκι σου τα πιο girlie ροζουλί ρουζ είναι εκείνα που χαρίζουν λάμψη υγείας και φρεσκάδας στο προσωπάκι σου και ξεχνάς μια για πάντα το «αρρωστούλικο» λουκ σου. Άπλωσε το ρουζ σου με φορά από κάτω προς το αυτάκι σου και βάλε λίγο και στη μυτούλα αλλά και στο μέτωπο σου για πιο φυσικό λουκ και κανείς δεν θα καταλάβει ότι πέρασες αρκετές μέρες στο κρεβάτι!

womenonly.gr