Οδηγός μανικιούρ: Κάνε μόνη σου nail art στα νύχια!

Ρίγες, μεταλλικά νύχια, half moon και ένα διαφορετικό γαλλικό… Πάρε ιδέες και δες πώς μπορείς να τα κάνεις μόνη σου!

Το μανικιούρ της νέας σεζόν είναι πολύ δυναμικό και ξεφεύγει από τη μονοτονία. Μην συμβιβάζεσαι, λοιπόν, με ένα χρώμα σε όλα τα νύχια, υπάρχουν πολλές καινούριες ιδέες και τάσεις που σε βγάζουν από τα καθιερωμένα και δίνουν έμφαση στα χέρια σου.

Συγκεντρώσαμε τα τελευταία trends που συναντήσαμε στην πασαρέλα (και όχι μόνο), που μπορείς να εφαρμόσεις και μόνη σου στο σπίτι σου, σου τα παρουσιάζουμε με αναλυτικές οδηγίες και tips.

Tα μεταλλικά νύχια

Η τάση αυτή μας συντροφεύει από πέρυσι. Φέτος, σε μεγαλύτερες δόσεις, προκαλείσαι να δώσεις μια μεταλλική όψη σε όλα τα νύχια σου χωρίς καμία συστολή.

Μια εξαιρετική εκδoχή μεταλλικού από την Behnaz Sarafpour

Εκτός από τα βερνίκια που κυκλοφορούν στην αγορά και προσφέρουν μια πιο ελαφριά αίσθηση “μετάλλου” πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχουν, στα ειδικά καταστήματα, τα foils (όπως λέγονται) που σου προσφέρουν το παραπάνω αποτέλεσμα. Είναι σαν αλουμινόχαρτο, ειδικό για νύχια, εφαρμόζονται εύκολα με ειδική κόλλα και είναι πολύ σταθερά και ανθεκτικά.

Το γαλλικό… αλλιώς!

Συνδυασμός nude με μπορντό από τους οίκους: Donna Karan (αριστερά) και Rebecca Minkoff (δεξιά)

Η κλασική version του γαλλικού μανικιούρ, όπως αποκαλείται, έχει καταλήξει να θεωρείται λίγο παρωχημένη. Η χειμωνιάτικη παραλλαγή του βασίζεται στην ίδια τεχνική αλλά χρησιμοποιεί άλλα χρώματα. Έτσι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το nude χρώμα σαν βάση και να παίξεις με τα χρώματα της γραμμής.

Το μεταλλικό γαλλικό του οίκου Behnaz Sarafpour

Εκτός από το μπορντό, που φέτος είναι το απόλυτο χρώμα, μια ενδιαφέρουσα ιδέα θα ήταν το μεταλλικό τελείωμα συνδυάζοντας δυο trends in one!

Και μιας και έρχονται Χριστούγεννα, μια άλλη γιορτινή παραλλαγή του γαλλικού είναι αυτή με τα στρας. Πάρε ένα ειδικό βερνίκι που έχει μέσα σχεδιάκια ή χρυσόσκονη και πέρασε μόνο την άκρη του νυχιού σου. Αυτό είναι που λέμε “Λάμπεις από την κορυφή ως τα νύχια”.

shape.gr