Καθαρίστε τα νύχια σας και εξαφανίστε την κιτρινίλα χωρίς κόστος!

Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη θεραπεία!

Δεδομένου του ότι πρόκειται για απλή κιτρινίλα και οχι κάποιο μύκητα -που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς τη βοήθεια κάποιου γιατρού και ειδικών φαρμάκων- έχουμε τη λύση.

Η λευκαντική διαδικασία και το ατελείωτο τρίψιμο από τη μανικιουρίστ δεν χρειάζονται. Εκτός από χρονοβόρες διαδικασίες, καμιά φορά κάνουν κακό στις στρώσεις των νυχιών μας με αποτέλεσμα να τα κάνουν ακόμη πιο αποροφητικά σε χρωστικές τις επόμενες φορές που θα επιχειρήσουμε να βάψουμε τα νύχια μας. Καλώς ή κακώς, όσο πιο έντονες οι αποχρώσεις που επιτάσσει η μόδα τις τελευταίες σεζόν, τόσο πιο ισχυρές οι χρωστικές οι οποίες διαπερνούν ακόμη και το προστατευτικό στρώμα εισχωρώντας κατευθείαν στους πόρους των νυχιών με αποτέλεσμα να έχουμε αυτά τα κίτρινα, απαίσια νύχια κάθε φορά που τα ξεβάφουμε.

Όπως είναι φυαικό, αυτή η εικόνα δεν είναι η πλέον ελκυστική οπότε αναγκαζόμαστε να τα βάφουμε συνεχώς επιδεινώνοντας την κατάσταση. Την επόμενη φορά που θα ξεβάψετε τα νύχια σας, δεν έχετε παρά να πάρετε μία λευκαντική οδοντόκρεμα και να τα τρίψετε ή με ένα βουρτσάκι για τα νύχια ή με μία παλιά οδοντόβουρτσα. Η λευκαντικές οδοντόκρεμες μπορούν να απομακρύνουν ΚΑΙ τις κιτρινίλες των νυχιών. Με 2-3 φορές -χρησιμοποιώντας ελάχιστο νερό θα αποκτήσετε κατάλευκα νύχια, χωρίς να τα φθείρετε με λίμα που θα θυμίζουν από μόνα τους γαλλικό μανικιούρ!

Πηγή:queen