Έξυπνα μυστικά ομορφιάς για την κρίση.

Αντικαταστήστε τα πινέλα μακιγιάζ με πινέλα ζωγραφικής

Κάθε φορά που φτάνετε στο ταμείο για να αγοράσετε ένα πινέλο μακιγιάζ, σας πιάνουν ρίγη; Τότε, την επόμενη φορά προτιμήστε καλής ποιότητας πινέλα ζωγραφικής. Εκτός του ότι είναι σαφώς φθηνότερα, τα πινέλα ακουαρέλας είναι ιδανικά για τις σκιές, το κονσίλερ, το κραγιόν και το eyeliner αφού μιμούνται την πυκνότητα της τρίχας των κλασικών πινέλων μακιγιάζ. Πάντως, δεν ενδείκνυνται για το ρουζ, την πούδρα και το φοντ ντε τεν, γιατί δεν μπορούν να αναπαράγουν την ομοιόμορφη κατανομή των προϊόντων σε μορφή πούδρας.

Δοκιμάστε λάδι ελιάς ή καρύδας στα μαλλιά

Τα φυσικά έλαια χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για την περιποίηση των μαλλιών από τις γυναίκες. Χαρίστε, λοιπόν, στην τρίχα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται απλώνοντας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ή έλαιο καρύδας. Απλά, βάλτε λίγη ποσότητα στο χέρι σας και «δουλέψτε» το στις άκρες των μαλλιών σας. Είναι και οικονομικά, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην κουζίνα.

Χρησιμοποιήστε λεμόνι στο ξηρό δέρμα

Το κιτρικό οξύ είναι ένα φυσικό απολεπιστικό που βοηθά στην απομάκρυνση του άγριου, ξηρού δέρματος. Αντί, λοιπόν, να ξοδεύεστε στις κρέμες σώματος και τα απολεπιστικά, απλά τρίψτε λεμόνι ή πορτοκάλι στις ξηρές περιοχές του σώματός σας, όπως οι φτέρνες, οι αγκώνες και τα γόνατα.

Αντικαταστήστε την τονωτική λοσιόν σας με εκχύλισμα Αμαμελίδας

Αντί για πανάκριβες τονωτικές λοσιόν, δοκιμάστε να καθαρίσετε το δέρμα σας με εκχύλισμα Αμεμελίδας, το οποίο άλλωστε περιέχεται και στις περισσότερες λοσιόν που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Όχι μόνο θα καθαρίσει το πρόσωπό σας από τους ρύπους αλλά συσφίγγει τους πόρους και είναι ιδιαίτερα φθηνό. Μολονότι, όμως, είναι πιο ενυδατικό από τις περισσότερες λοσιόν με οινόπνευμα, μπορεί στην αρχή να αισθανθείτε ξηρότητα, οπότε χρησιμοποιείστε από πάνω την κρέμα σας.

fashionlove.gr