Έξι πολύτιμες συμβουλές για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης.

Από τον Adam Geyer, M.D.Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s Since 1851 και Επιμελητής Κλινικής Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο Columbia. 

  • Να παίρνετε τις βιταμίνες σας!

Ένα από τα βασικά συστατικά του PowerfulStrengthLineReducingConcentrate είναι η Αγνή Βιταμίνη C σε περιεκτικότητα 10,5%. Η Βιταμίνη C αποτελεί το αντιοξειδωτικό που ανευρίσκεται σε μεγαλύτερη ποσότητα στο δέρμα.  Έχει αποδειχτεί ότι η συγκέντρωσή της είναι 15 φορές μεγαλύτερη από αυτή της βιταμίνης E. Σύμφωνα με μελέτες, η βιταμίνη C αυξάνει την παραγωγή πολικών κηραμιδίων στην κεράτινη στιβάδα, μειώνοντας τη συνολική διαπερατότητα της επιδερμίδας και βελτιώνοντας τις ιδιότητές της ως προστατευτικός φραγμός.

  • Περιορίστε την πρόσληψη νατρίου.

Η παρακολούθηση της πρόσληψης νατρίου και η μείωση του στρες μπορούν να συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του οιδήματος, αποκαθιστώντας την ισορροπία υγρών και ηλεκτρολυτών.  Η αύξηση του νατρίου στη διατροφή μπορεί να προκαλέσει μετατόπιση των υγρών από το κυκλοφορικό μας σύστημα στους εξωκυττάριους χώρους, όπως το δέρμα, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί οίδημα στο πρόσωπο.

  • Ρυτίδες και γραμμές φύγετε!

Ένας από τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις γραμμές γύρω από τα χείλη είναι να χρησιμοποιούμε προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα για τις πιο βαθιές γραμμές. Το Double Strength Deep Wrinkle Filler της Kiehl’s είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που μπορεί να εξασθενίσει τις πιο βαθιές γραμμές γύρω από τα χείλη, προσφέροντας άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης και αναπλήρωσης και μακροπρόθεσμο όφελος αυξημένης παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

  • Επιλογή με βασικό κριτήριο την ηλικία!

Ένα από τα βασικά κριτήρια στα οποία βασίζομαι όταν βοηθάω μια γυναίκα να επιλέξει ένα προϊόν περιποίησης είναι η ηλικία της. Εννοείται ότι ο τύπος και ο βαθμός ευαισθησίας της επιδερμίδας παίζουν επίσης ρόλο, αλλά υπάρχουν σίγουρα συστατικά που είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας απλά και μόνο βάσει ηλικίας της ασθενούς.  Συνιστώ συχνά προϊόντα όπως το PowerfulStrengthLineReducingConcentrate και το DoubleStrengthDeepWrinkleFiller, τα οποία περιέχουν ισχυρά και ταυτόχρονα ήπια συστατικά, όπως η Βιταμίνη C και το Υαλουρονικό Οξύ, τα οποία είναι ιδανικά για τις 20άρες που θέλουν να αποτρέψουν και να καταπολεμήσουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

  • Ξεκινήστε από το σπίτι.

Παροτρύνω πάντα τις ασθενείς μου να ξεκινούν με μια αποτελεσματική τοπική θεραπεία στο σπίτι, προτού καταφύγουν σε μια σειρά θεραπειών στο ιατρείο.  Αυτό συμβάλλει στη μείωση των εξόδων της ασθενούς και ελαχιστοποιεί το χρόνο απουσίας από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το χρόνο κοινωνικού αποκλεισμού μετά τις επεμβατικές διαδικασίες. Επιπλέον, πιστεύω ότι το να ξεκινάς με μια τοπική θεραπεία στο σπίτι εξυπηρετεί τρεις βασικούς σκοπούς:

 

1) Δίνει σε κάθε γυναίκα μια βάση σύγκρισης – βλέπει τι αποτελέσματα μπορεί να επιτύχει στο σπίτι, γεγονός που της επιτρέπει να πάρει μια ενημερωμένη απόφαση για τις αντιγηραντικές της ανάγκες.

2) Συμβάλλει στην ενίσχυση των καλών συνηθειών περιποίησης της επιδερμίδας – η καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας αποτελεί μια συνεχή διαδικασία που πρέπει να πραγματοποιείται συστηματικά, για να διατηρούνται τα αποτελέσματα.

3) Εάν μια γυναίκα θελήσει να πραγματοποιήσει στη συνέχεια θεραπείες στο ιατρείο, η επιδερμίδα της θα έχει ήδη προετοιμαστεί από τη θεραπεία που έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζει στο σπίτι.