5+1 μυστικά για πραγματικό όγκο στις βλεφαρίδες!

Το να απλώνεις μάσκαρα μπορεί να αποδειχθεί περίπλοκη διαδικασία, αφού συνήθως απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Με τα σωστά τρικ όμως, μπορείς να τις κάνεις να μοιάζουν τεράστιες!

Aν οι βλεφαρίδες σου είναι αραιές 
Άπλωσε μια λεπτή στρώση eyeliner για να δημιουργήσεις εφέ πυκνότητας και κατόπιν πέρασε δύο στρώσεις μάσκαρα. Εναλλακτικά, οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να κάνουν θαύματα.

Αν οι βλεφαρίδες σου είναι ίσιες 
Χρησιμοποίησε ένα πιστολάκι μαλλιών για να θερμάνεις ελαφρώς το ψαλιδάκι για γύρισμα της βλεφαρίδας. Μετά ξεκίνα από τη βάση της και φτάσε ως την άκρη της πιέζοντας απαλά και αφήνοντας το ψαλιδάκι κάθε φορά. Άπλωσε δύο στρώσεις μάσκαρα για καμπύλες για να φαίνονται οι βλεφαρίδες σου μεγάλες και καμπυλωτές.

Αν οι βλεφαρίδες σου είναι κοντές 
Σάρωσε με τη μάσκαρα από τη βάση ως τις άκρες κάθε βλεφαρίδας, μετά άπλωσε ακόμη μία στρώση από τη μέση ως τις άκρες. Στο τέλος πέρασε με μάσκαρα μόνο τις μύτες των βλεφαρίδων με απαλές, κοφτές «πινελιές».

Αν φοβάσαι τις μουντζούρες
Αν θέλεις να πετύχεις 100% φυσικό αποτέλεσμα χωρίς γρόμπους και μουντζούρες, άπλωσε μια λεπτή στρώση μάσκαρα και κατόπιν χτένισέ τη με πινελάκι σκιάς ματιών πριν από τη δεύτερη στρώση.

Ξέρεις τι είναι η βάση για μάσκαρα (mascara primer);
Αυτά τα διαφανή προϊόντα διαχωρίζουν καλύτερα τις βλεφαρίδες και αυξάνουν την καμπυλότητα τους. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένα με θρεπτικές βιταμίνες και ενυδατικούς παράγοντες.

Χρώμα και props στις βλεφαρίδες;
Οι χρωματιστές μάσκαρα χαρίζουν έντονη θεατρική όψη στο βλέμμα, αρκεί να μην τις επιλέξεις για το γραφείο. Δοκίμασε βλεφαρίδες με glitter και κρυστάλλους Swarovski στις άκρες που δημιουργούν ένα αποτέλεσμα super-diva!

 

Πηγή: shape.gr