4 λάθη που κάνεις στην αποτρίχωση στο σπιτι!

Η αποτρίχωση είναι πολύ σημαντική αλλά το παν για να την πετύχεις σωστά στο σπίτι είναι να φροντίσεις να μην κάνεις λάθη! Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πιο σοβαρά λάθη που κάνεις στην αποτρίχωση για τέλεια αποτρίχωση στο σπίτι!

 

Ξέχασε το ξύρισμα πρωί-πρωί: με το που άνοιξες το μάτι ψάχνεις να βρεις το ξυραφάκι σου; Άφησε το ξύρισμα για το απόγευμα καλύτερα αφού στη διάρκεια της νύχτας τα πόδια σου πρήζονται ελαφρώς και αυτό μπορεί να “κρύψει” σε ένα βαθμό τις τριχούλες σου το επόμενο πρωί και το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να μην είσαι καλά ξυρισμένη! Ο σωστός φωτισμός παίζει μεγάλο ρόλο στο ξύρισμα αφού να δνε βλέπεις τι ξυρίζεις υπάρχει ο φόβος ν ακταλήξεις με το μισό πόδι ξυρισμένο και το άλλο μισό αξύριστο!

 

Προσοχή στις γκριμάτσες: όταν “βγάζεις” τα φρύδια σου στον καθρέφτη καλό είναι να αποφεύγεις τις γκριμάτσες αν θέλεις η γραμμή του φρυδιού σου να είναι τέλεια. Η συμμετρία είναι πολύ σημαντική όταν βγάζεις τα φρύδια σου και καλά θα κάνεις να προσέξεις πώς θα τα βγάλεις. Χαλάρωσε τους μυς του προσώπου σου και αν χρειαστεί βάλε παγάκια στην περιοχή αν φοβάσαι μην πονέσεις και θα δεις ότι θα τα βγάλεις καλύτερα και από αισθητικό!

 

Το ξύρισμα στο ζεστό μπανάκι: το να βυθίζεις τα πόδια στο καυτό νερό τα κάνει να πρήζονται λιγάκι άρα το να ξυρίζεσαι στο ζεστό νερό καθώς έχεις αράξει στην μπανιέρα σου δεν είναι ότι καλύτερο άσε που κάνει και την όλη διαδικασία του μπάνιου όχι και τόσο χαλαρωτική. Αν θέλεις οπωσδήποτε να αποτριχωθείς στη μπανιέρα περίμενε λιγάκι κάνα δεκάλεπτο για να νιώσεις πιο απαλά τα ποδαράκια σου.

 

Ποια απολέπιση; Η απολέπιση είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της σωστής αποτρίχωσης και το σκραμπ μην ξεχνάς ότι είναι το καλύτερο όπλο ενάντια στις τριχούλες που ξεπροβάλλουν. Για να πετύχει και η αποτρίχωση δεν έχεις παρά να φροντίσεις να γίνει σωστά η απολέπιση σου με ένα απλό απολεπιστικό προϊόν που δεν θα σου προκαλέσει ερεθισμούς θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα εμποδίσει τις τριχούλες σου να εμφανιστούν!