Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης (Ασκληπιού 10, Πυλαία, Θεσ/νίκη), όπως και μία μέρα κάθε μήνα, οπότε και θα μπορεί να δει από κοντά κάθε ενδιαφερόμενο. 

Ο Απόστολος Γαιτάνης διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση σε επεμβατικές και μη αισθητικές θεραπείες, εστιάζει στο φυσικό αποτέλεσμα και εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους με ασφάλεια. Αφοσιωμένος στην ειδικότητα της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, και προσηλωμένος στο να εκπληρώνει τις επιθυμίες των γυναικών, που θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, ενημερώνεται διαρκώς για τις τελευταίες εξελίξεις στην κοσμητική ιατρική, καθώς και για ότι πιο καινούργιο και μοντέρνο στο χώρο της ομορφιάς.

Ακολουθώντας τις θεραπείες προσώπου και σώματος που προτείνει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης θα έχει κανείς την ευκαιρία να δει την εμφάνισή του ν’ ανανεώνεται!

Θεραπείες προσώπου, όπως είναι τα λέιζερ pixel & accent, ο καθαρισμός προσώπου, η ενυδάτωση, η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (ecopeel), το Dermaroller και η μεσοθεραπεία με αυτόλογους παράγοντες, είναι μερικές μόνο από τις εφαρμογές που προσφέρουν λάμψη & αντιγήρανση, όπως και τα κλασικά κι αγαπημένα ενέσιμα (botox & υαλουρονικό).

Οι θεραπείες σώματος έχουν ως στόχο ν’ αντιμετωπίσουν τα «παχάκια» που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, σε συνδυασμό με χαλάρωση στα πόδια. Βελτιώνοντας έτσι την εικόνα του σώματος άνετα, γρήγορα, εντελώς ανώδυνα και με ασφάλεια, μέσα σε ορισμένες μόνο συνεδρίες. Με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων και της θεραπείας Accent επιτυγχάνεται σύσφιξη, όπως επίσης και με το σύστημα Endermologie (LPG) που προσφέρει γλυπτική σώματος μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες. Για τις περιπτώσεις που μας απασχολεί η μείωση του επίμονου λίπους, ειδικά σχεδιασμένο είναι το καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής Bodytite, το οποίο παράλληλα επιτυγχάνει σμίλευση στο σώμα. Μπορεί να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλαπλά σημεία του σώματος, με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων προσφέροντας και σύσφιξη στο δέρμα.   

Για όσους πάλι έχουν δοκιμάσει αρκετά διαιτητικά προγράμματα, για ν’ απαλλαγούν από τα περιττά κιλά, χωρίς όμως αποτέλεσμα, μια νέα μέθοδος απώλειας βάρους που ακούει στο όνομα Diet Tube έρχεται να βοηθήσει δραστικά. Πρόκειται για μια ιατρική θεραπευτική αγωγή που προβλέπει απώλεια βάρους 8-10% σε καθαρό λίπος χωρίς νυστέρι, μέσα σε μόλις 10 ημέρες! Την πρωτοποριακή μέθοδο αδυνατίσματος Diettube (www.diettube.com) εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα στην χώρα μας ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαιτάνης.

Όποιος επιθυμεί να συναντήσει τον κ. Γαϊτάνη στη Θεσσαλονίκη και να ενημερωθεί για όλες τις νέες μεθόδους και τις θεραπείες που εφαρμόζει, μπορεί να επικοινωνήσει για ραντεβού με το ιατρείο του στην Αθήνα τηλ. 210 7222070 καθημερινά 10.00 π.μ. – 21.00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Απόστολο Γαϊτάνη πατήστε εδώ…