Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το TR2 THE SYNERGIES No 3 με την Κατερίνα Μισιχρόνη.

Με μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του design και όντας εμπνευστής του ιδιαίτερου σε φιλοσοφία και μοναδικού στην Ελλάδα concept store ‘TR2/ThissionRevisited2’ στο Θησείο, ο Γεώργιος Κ. Καράμπελλας πρωτοπόρησε για ακόμα μια φορά και παρουσίασε το…

TR2 THE SYNERGIES ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΙΣΙΧΡΟΝΗ.

Το Νο 3 του ‘TR2 THE SYNERGIES’ ήταν ένα prive performance με τίτλο Ex Libris, σε κείμενα της Ειρήνης Σουργιαδάκη,  που  πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου σε ιστορικό χώρο.  O Γεώργιος Κ. Καράμπελλας θέλοντας να δημιουργήσει μια θετική αύρα αυτήν την εποχή, συνέλαβε την ιδέα και το concept, και  έφερε μαζί  τα πιο ξεχωριστά δημιουργικά μυαλά. Την  καταξιωμένη ηθοποιό

Κατερίνα Μισιχρόνη με την αποκαλυπτική της ερμηνεία, τον επιτυχημένο σκηνοθέτη-εικαστικό Γιάννη Σκουρλέτη με την υπογραφή του, το διεθνή Vladimir Subotic με την εξαιρετική επιμέλεια φωτισμού, τους εξαιρετικούς Deux-Hommes με τα μοναδικά κουστούμια και όλα τα iconic αντικείμενα του TR2.

Τη βραδιά παρακολούθησαν εξέχουσες προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό στερέωμα αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ex Libris. Η Κατερίνα Μισιχρόνη θα ξυπνήσει από έναν ύπνο αιώνων χωρίς να αναγνωρίσει ούτε το περιβάλλον, ούτε τον εαυτό της.  Θα ψάξει να βρει σπαράγματα μνήμης μέσα σε βιβλία, σε πίνακες ζωγραφικής, σ’ ένα τραγούδι που μάλλον κάτι της θυμίζει. Θα πιστέψει πως είναι η ηρωίδα ενός μυθιστορήματος. Θα γράψει μόνη της το τελευταίο κεφάλαιο και θα κάνει έτσι ένα ακόμα βήμα προς την αιωνιότητα.

Συμβαδίζοντας με τη φιλοσοφία της εκδήλωσης, το Bombay Sapphire premium gin συντρόφευσε τους προσκεκλημένους με τη μεγαλοπρεπή του υπόσταση σε μοναδικούς συνδυασμούς. Από την  ιδιαίτερη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα  μαγικής ποιότητας & γευστικής υπεροχής  γλυκά Kayak και συγκεκριμένα τα macarons, ενώ τα white truffle Christmas & fizzy chocolates που προσφέρονταν, μαζί με τα εντυπωσιακά Gingerbread houses έδωσαν μια Χριστουγεννιάτικη νότα.

Ο Face Designer Σ. Σάββας του Giorgio Armani Beauty επιμελήθηκε το make up της Κατερίνας Μισιχρόνη με προϊόντα μακιγιάζ Giorgio Armani, ενώ το εντυπωσιακό χτένισμα της ηθοποιού ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου ο hair stylist Δημήτρης Παλαιολόγου.