Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας δρόμου SpetsesMiniMarathon!

Ο οίκος GIORGIO ARMANI με το νέο ανδρικό άρωμα Armani Code Sport και η BIOTHERMμε τη σειρά Skin.Ergetic, με γνώμονα την προώθηση του αθλητισμού και του ευ ζην, ήταν χορηγοί του 1ου Spetses Mini Marathon, που με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών καθώς και του Υπουργείου Υγείας και Αλληλεγγύης.

Στις δύο διαδρομές, των 26 χιλιομέτρων που ήταν ο Πλήρης Φυσιολατρικός Γύρος του Νησιού και των 5 χλμ, του Fun Run Ιστορικού Γύρου της Πόλης, συμμετείχαν πάνω από 750 δρομείς κάθε ηλικίας. Αρχάριοι και έμπειροι αθλητές, έζησαν μια μοναδική εμπειρία. Συγκινητική ήταν μάλιστα, και η προσπάθεια του Αργυρού Παραολυμπιονίκη στην Κολύμβηση Αλέξανδρου Ταξιλδάρη που έτρεξε τη διαδρομή των 26 χλμ. με ειδικό handybike.

[wpgallery id=”7″ width=”300″ height=”200″]

Ο Spetses Mini Marathon αποτελεί τον πρώτο αγώνα μαζικού αθλητισμού που έλαβε χώρα στο νησί των Σπετσών. Πρόκειται για μια διοργάνωση που περιλαμβάνει δύο διαδρομές, μία των 26 χλμ και μία των 5 χλμ. και έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα μεγάλων αγώνων του εξωτερικού.

[wpgallery id=”6″ width=”300″ height=”450″]