Εγκαινιάστηκε το Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα.

Εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 το Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα, ένα υπερσύγχρονο ιατρικό διεπιστημονικό κέντρο με δραστηριοποίηση στους τομείς: πλαστική χειρουργική, δερματολογία, αντιγήρανση, οφθαλμοπλαστική, γυναικολογία και αισθητική οδοντιατρική. Παράλληλα στο κέντρο λειτουργούν τμήμα life coaching και τμήμα δερματολογικών καλλυντικών.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του Athens Beverly Hills Plastic Surgery στο Κολωνάκι, που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Δερματολογίας από το 2008, δόθηκε στον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου το έναυσμα για την επέκταση και δημιουργία ενός ιατρικού πολυχώρου υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή της Γλυφάδας.

Μέσα σε εξαιρετικά εντυπωσιακές, σύγχρονες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800 τ.μ. παρέχονται ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όσον αφορά στη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης και της αισθητικής αποκατάστασης, αλλά και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της ψυχικής ισορροπίας και αναζωογόνησης.

Πάνω από 1.000 άτομα παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα. Eπώνυμοι ιατροί όλων των ειδικοτήτων, προσωπικότητες του επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου, εκπρόσωποι φορέων, εκδότες, προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου, της μόδας και της κοσμικής ζωής της Αθήνας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του ιατρικού διεπιστημονικού κέντρου και να ενημερωθούν για τις ιατρικές ειδικότητες που διαθέτει.

Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε ότι ακρογωνιαίος λίθος της δημιουργίας του Athens Beverly Hills Medical Group αποτελεί η συνεργασία μεταξύ των διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων, με κοινό παρανομαστή όχι μόνο τη βελτίωση της εμφάνισης του ανθρώπου, αλλά την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής.  Εξειδικευμένοι ιατροί από διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες με διαρκή επιστημονική ενημέρωση, σύγχρονες μεθόδους και πρωτοποριακό ιατρικό εξοπλισμό προσφέρουν υπεύθυνη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των εκάστοτε προβλημάτων, τόνισε ο Δρ. Αθανασίου.

Τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία του ο διεθνούς φήμης πλαστικός χειρουργός κ. Malcolm Paul, πρ. Πρόεδρος της Αμερικανικής Κοινωνίας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (American Society for Aesthetic Plastic Surgery – ASAPS), ο οποίος εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για το εγχείρημα αυτό δηλώνοντας ότι θα ενημερώνει για τις καινούργιες χειρουργικές και τεχνολογικές καινοτομίες.

Το  Athens Beverly Hills Μedical Group στη Γλυφάδα αλλά και το Athens Beverly Hills Plastic Surgery στο Κολωνάκι, επισκέπτονται ανά τακτά διαστήματα διάσημοι συνάδελφοι του Δρ. Αθανάσιου Αθανασίου από όλο τον κόσμο προκειμένου να προβούν σε ανταλλαγές απόψεων και χειρουργικών τεχνικών τόσο σε θέματα αισθητικής, όσο και επανορθωτικής χειρουργικής γενικότερα.

Με την αφορμή των εγκαινίων, στους χώρους του Αthens Beverly Hills Medical Group εκτίθενται έργα ζωγραφικής της ελληνο-γαλλίδας καλλιτέχνιδος Όλγα Καραδήμος από τη σειρά «Πορτρέτα» (www.olgakaradimos.com).

Eπίσης, και αποκλειστικά για το Athens Beverly Hills Medical Group, η Riche εκθέτει το (ICON).  Ένα πολυδύναμο φωτεινό μέσο από πλεξιγκλάς και ατσάλι στο οποίο ενθέτονται δημιουργίες του εικαστικού Ελευθέριου Αμπατζή (www.riche.gr).

To νέο Αthens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 12 και Λαοδίκης 33-35. Δέχεται ραντεβού καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 22:00 και Σάββατο 12:00 – 16:00, στα τηλ.: 210 8949920, 210 8949090.