Διακοπές στην Καβάλα; 3+1 παραλίες

Καβάλα πανοραμική παραλίες

Καβάλα. Ένα από τα στολίδια της Βορείου Ελλάδας. Η Καβάλα κάθε χρόνο προσελκύει αρκετούς τουρίστες από όλο τον κόσμο, ενώ οι μεγάλες παραλίες της σας προσκαλούν να τις επισκεφθείτε, να απολαύσετε το μπάνιο σας και να χαλαρώσετε. Ποιες επιλογές όμως έχετε αν επισκεφθείτε την Καβάλα; Τι θα πρέπει να επισκεφθείτε;

  1. Παληό

Έξω από την πόλη της Καβάλας, περίπου 9 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης βρίσκεται το Παληό, ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της περιοχής. Μεγάλες αμμώδης παραλίες, με οργανωμένα beach bar. Πολύ κοντά στα beach bar βρίσκονται ταβέρνες, με νόστιμα εδέσματα. Η μετάβαση στο Παληό μπορεί να γίνει είτε με αυτοκίνητο, είτε με λεωφορείο με προορισμό τη Νέα Πέραμο.

Καβάλα παραλίες

  1. Νέα Ηρακλείτσα

Λίγο μετά το Παληό, περίπου στα 5 χιλιόμετρα, θα συναντήσετε την Νέα Ηρακλείτσα. Η περιοχή, διαθέτει μια τεράστια αμμουδιά με οργανωμένα beach bar, για να επιλέξετε αυτό που θα σας «κάνει το κλικ». Αν είστε φαν των θαλάσσιων σπορ, θα μπορέσετε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας αθλήματα, να κάνετε τις βουτιές σας και να απολαύσετε χαλαρωτικές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

  1. Βρασίδας, Νέα Πέραμος

Λίγο πριν μπείτε στη Νέα Πέραμο, θα βρείτε τον Βρασίδα, μια παραλία με καταγάλανα νερά, «στολίδι» για την περιοχή. Τα νερά είναι ρηχά, καθιστώντας την ιδανική για όσους δεν γνωρίζουν καλό κολύμπι, ή για τις οικογένειες με παιδιά. Μη διστάσετε να περάσετε τη μέρα σας στα οργανωμένα beach bar που θα βρείτε στην παραλία.

Καβάλα παραλίες

  1. Κεραμωτή

Ίσως να την έχετε ακούσει για πιθανή μετάβαση σας στη Θάσο. Η Κεραμωτή δεν είναι όμως γνωστή μόνο για το λιμάνι. Διαθέτει μια μεγάλη ακτογραμμή, που καταφέρνει να τα συνδυάζει όλα. Σας αρέσουν οι οργανωμένες παραλίες; Οι μη οργανωμένες; Προτιμάτε βαθιά ή ρηχά νερά; Θα τα βρείτε όλα στην Κεραμωτή. Επιπλέον, οι ταβέρνες με τα νόστιμα φαγητά τους θα σας πείσουν να περάσετε τη μέρα σας εκεί.

Διαβάστε ακόμη:

Ικαρία: 3+1 παραλίες για απόλυτη χαλάρωση 

Οι Σπέτσες και τα αξιοθέατα τους