Designer lift.

«Η λάμψη του Armani»

Η «λάμψη του Armani» φτάνει στο απόγειό της. Όπως και στην υψηλή ραπτική, η διαφορά κρύβεται στις λεπτομέρειες. Αξιοποιώντας την τεχνολογία Micro-Fil, το Designer lift ντύνει την επιδερμίδα με μια νέα καλλυντική υφή: ένα εξαιρετικά φίνο, ελαστικό πλέγμα, εμπνευσμένο από τα ελαστικά υφάσματα. Βελούδινο και αισθησιακό, το Designer lift αγκαλιάζει απαλά το πρόσωπο.

Αισθητηριακή απόλαυση και απόλυτη άνεση που διαρκούν πολλές ώρες… Αίσθηση τέλειας, δεύτερης επιδερμίδας.

Πλούσια σε ενεργά συστατικά, η σύνθεση προσφέρει τριπλό αποτέλεσμα:

αποτέλεσμα λείανσης και σμίλευσης, χάρη σε δύο παράγοντες οπτικής πλήρωσης: βελούδινες πούδρες – μία σατινένια και μία ματ – αλληλεπιδρούν με την αντανάκλαση του φωτός, για να εξασθενούν τις ατέλειες, να ενισχύουν τη λάμψη και να αναδεικνύουν το περίγραμμα του προσώπου.

Άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ χάρη σε μια «ρευστή πούδρα» που σχηματίζει ένα εξαιρετικά φίνο τονωτικό δίκτυο στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Ορατό αποτέλεσμα σύσφιξης, χάρη σε μια πλούσια, μαλακτική σύνθεση που αφήνει την επιδερμίδα αναπληρωμένη και πιο πυκνή. Το αποτέλεσμα αυτό ενισχύεται από την αδενοσίνη που αναδομεί το πλέγμα του κυρίως δέρματος μέρα με την ημέρα.

Προστιθέμενη αξία: υψηλή προστασία από τη φωτογήρανση χάρη στο δείκτη SPF 20.

Αποτέλεσμα: θεαματική 12ωρη αναζωογονητική δράση.

Το επιπλέον πλεονέκτημα του Designer lift είναι ένα μοναδικό ίχνος περλέ παράγοντα, μπλε χρώματος (μπλε της Πρωσίας). Μια τολμηρή πινελιά που χαρίζει πρωτοφανή φρεσκάδα στην όψη της επιδερμίδας, παρέχοντας παράλληλα και υψηλή προστασία από τη φωτογήρανση χάρη στο δείκτη SPF 20.

Για τον Giorgio Armani, ο οποίος εμπνέεται χρωματικά από τις ακτές της Μεσογείου, αυτό το βαθύ, σχεδόν ναυτικό μπλε έχει εξελιχθεί σε μια απόχρωση-κλειδί που αποτελεί έμβλημα των συλλογών του. Αυτό το μεγαλοπρεπές χρώμα που το συναντάμε κάθε σαιζόν σε σχεδιαστικές λεπτομέρειες, αποτελεί επίσης το μυστικό του περίφημου μαύρου του Armani: μια ξεχωριστή μαύρη απόχρωση με ένα ίχνος μπλε για ενισχυμένη λάμψη.

Η χρήση του στον κλάδο των καλλυντικών μπορεί να προκαλεί έκπληξη αλλά, χάρη στην απόλυτη χρωματική αρμονία του, το μπλε της Πρωσίας έχει την ιδιότητα να ενισχύει τη φωτεινότητα των λευκών τόνων.

Άμεσο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα: οι ατέλειες διορθώνονται, και η επιδερμίδα δείχνει πιο λεία. Η όψη της γίνεται διάφανη και φωτεινή, και λάμπει από φρεσκάδα, σαν να πηγάζει φως από το εσωτερικό της.

 Τι λέει η Linda Cantello για το Designer lift

Διεθνής Make Up Artist–Giorgio Armani Cosmetics

Τι το τόσο ξεχωριστό έχει το Designer lift;

Linda Cantello: Έχει αέρινη, εξαιρετικά φίνα και ελαστική υφή, χάρη στην οποία μπορεί να φωτίζει το πρόσωπο χωρίς να δημιουργεί αποτέλεσμα μάσκας και χωρίς να τονίζει ακόμα και την παραμικρή ρυτίδα… Πραγματικό επίτευγμα για ένα αναζωογονητικό φον-ντε-τεν. Το σπουδαιότερο πλεονέκτημά του είναι ότι παραμένει ανεπαίσθητο.

Ποια τεχνική εφαρμογής ακολουθείτε;

Τοποθετώ πάντα το Designer στη ζώνη Τ (κυρίως στη μύτη και στην περιοχή των χειλιών) και στη συνέχεια το απλώνω προς τα έξω στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας το εξειδικευμένο βουρτσάκι, το Designer lift brush.

Ποιο είναι το στοιχείο που το καθιστά μια αυθεντική σύνθεση Armani;

Όταν βλέπεις μια γυναίκα να φορά Giorgio Armani, σκέφτεσαι ότι είναι γοητευτική και κομψή… Όχι ότι είναι «ντυμένη επίσημα». Τα ρούχα έχουν ένα αποκαλυπτικό αποτέλεσμα. Το ίδιο γίνεται με το Designer lift: η επιδερμίδα δείχνει όμορφη, όχι βαμμένη.

www.giorgioarmanibeauty.com

Tags: gallery