20 χρόνια λάμψη Touche Éclat από τον Yves Saint Laurent

Το θρυλικό highlighter γιορτάζει με μια glam συλλεκτική έκδοση

«Λατρεύω το χρυσό, ένα μαγικό χρώμα για την αντανάκλαση της γυναικείας ομορφιάς, το χρώμα του ήλιου» έλεγε ο Yves Saint Laurent και πράγματι, του έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις συσκευασίες της μάρκας από το λανσάρισμα της σειράς Yves Saint Laurent Beauté το 1978.

To Touche Éclat μπήκε στην οικογένεια το 1992 και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι το απόλυτο highlighter, με ένα μαγικό ραβδάκι να πωλείται κάθε 10 δευτερόλεπτα ανά τον κόσμο. Χάρη στην έξυπνη σύνθεσή του με μικρο-σωματίδια που αντανακλούν το φως, το Touche Éclat γίνεται ένα με την επιδερμίδα χαρίζοντας απαράμιλλη λάμψη – γιαυτό και δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ των makeup artists, των μοντέλων, των stars και όλων των beauty addicts.

Με ελάχιστες κινήσεις εξαλείφει τα σημάδια κούρασης και αναζωογονεί την όψη της επιδερμίδας, καλύπτει τις ατέλειες, λειαίνει τα χαρακτηριστικά, επανασχεδιάζει τα χείλη, φωτίζει τις σκοτεινές περιοχές του προσώπου και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, εξαλείφει τις ατέλειες και τις δυσχρωμίες γύρω από τη μύτη, ενώ παράλληλα λειαίνει τις γωνίες των χειλιών και τις γραμμές έκφρασης!

Σήμερα, λοιπόν, ο οίκος YSL γιορτάζει τα 20 χρόνια Touche Éclat και ντύνει το προϊόν με το φως του σφυρηλατημένου χρυσού, παρουσιάζοντας μια πολυτελή έκδοση που θυμίζει τα
Βυζαντινά κοσμήματα της συλλογής Yves Saint Laurent 2011 Cruise Collection. Η limited edition κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα, σε 7 αποχρώσεις ανάμεσα στις οποίες σας περιμένει εκείνη που θα λατρέψει το πρόσωπό σας.

Tags: gallery