allaboutbeauty.gr

ALLABOUTBEAUTY.GR

allaboutbeauty.gr

Allaboutbeauty.gr – Το απόλυτο περιοδικό Πλαστική Χειρουργική και Αισθητικές Επεμβάσεις βρίσκεται online! Οι συνεχείς εξελίξεις της αισθητικής χειρουργικής, καθιστώντας πια τις περισσότερες επεμβάσεις… ρουτίνας, μας απαλλάσουν από το άγχος που προκαλούσε παλιότερα ο χρόνος.

Αν από τη μεριά μας προσέξουμε λίγο κάποιες καθημερινές μας συνήθειες, όπως η διατροφή, η έκθεση στον ήλιο και η περιποίηση του δέρματός μας, τότε η Πλαστική Χειρουργική μπορεί να μας βοηθήσει να διορθώσουμε οποιαδήποτε ατέλεια. Με αυτό τον τρόπο μας προσφέρεται η μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσουμε μια καινούργια ζωή με ανεβασμένο ηθικό και ανανεωμένη διάθεση. Τώρα πια η ζωή μας ανήκει σε κάθε ηλικία, αφού μπορούμε να πάρουμε τον χρόνο με το μέρος μας και να τον κάνουμε τον καλύτερό μας φίλο.

Τι θα βρείτε στο allaboutbeauty.gr

Θεραπείες

Ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας, αλλά και της περιποίησης, περιλαμβάνει και τις μη επεμβατικές θεραπείες. Καταρτισμένοι ειδικοί προτείνουν λύσεις, αλλά και συμβουλές για την κατάλληλη περιποίηση και θεραπεία ορισμένων ζητημάτων που αφορούν το σώμα και την ομορφιά. Με βάση τις εξελίξεις της τεχνολογίας και της επιστήμης, οι κατάλληλοι ειδικοί θα δώσουν προτάσεις για ό,τι μπορεί να σας απασχολεί. Φυσικά, δεν αναφερόμαστε μόνο στο κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων, αλλά και στην επανορθωτική χειρουργική.

Wellness

Η ευεξία είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας. Ο τρόπος ζωής μας καθορίζει τόσο τον εαυτό, αλλά και τις σχέσεις με τους άλλους. Τι μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία wellness;

  • Διατροφή

Η διατροφή σχετίζεται με την υγεία και την καλή λειτουργία του οργανισμού. Ανακαλύψτε μυστικά για μια ισορροπημένη διατροφή, υγιεινές και νόστιμες συνταγές, λαχταριστά σνακ, αλλά και γλυκά. Ποιος είπε ότι θα στερούμαστε; Το παν είναι η ισορροπία.

  • Fitness

Η σωματική άσκηση, πέρα από όμορφο, χαρίζει και υγιές σώμα. Ειδικά ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μειώνει διαρκώς την ανάγκη για άσκηση. Εδώ θα βρείτε συμβουλές για είδη ασκήσεων, τα οφέλη που μπορεί να έχει κάθε είδος άσκησης, ασκήσεις γυμναστικής για να εντάξετε στο πρόγραμμα σας. Για όσους είναι διστακτικοί και νομίζουν πως η άσκηση δεν τους ταιριάζει, θα μπορέσουν να ανακαλύψουν το είδος που τους αρέσει και θα αφοσιωθούν σε αυτή. Ποιος είπε ότι η γυμναστική δεν μπορεί να είναι διασκεδαστική; Ανακαλύψτε τον εαυτό σας και το σώμα σας μέσα από την άσκηση.

  • Ψυχολογία

Η ομάδα του allaboutbeauty.gr αντιλαμβάνεται τις ανάγκες, τα άγχη και τα προβλήματα που μπορεί να έχει μία γυναίκα στην καθημερινότητα του. Η ψυχολογία μας μπορεί να επηρεάσει και άλλα τμήματα της καθημερινότητας, όπως τη δουλειά, τις σχέσεις με τους φίλους, τους συνεργάτες και το αντίστροφο. Μέσα από αυτή την κατηγορία, θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τα συναισθήματα σας, να κατανοήσετε τα προβλήματα και τις ανάγκες σας. Θα βρείτε ακόμη συμβουλές για να λύσετε κάποια από αυτά, ή να διαχειριστείτε με διαφορετικό τρόπο την καθημερινότητα.

Skincare

Με γνώμονα το «η ομορφιά πηγάζει από μέσα», στόχος είναι η κάθε γυναίκα να μάθει να αγαπάει την εμφάνιση και το σώμα της. Πολλοί ξεχνάνε πως η περιποίηση δεν προσφέρει μόνο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά συμβάλλει και σε ένα υγιές σώμα και οργανισμό.

  • Πρόσωπο

Η επιδερμίδα του προσώπου είναι από τα σημεία που εκτίθενται σε ακραίες καιρικές συνθήκες, αλλά και περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η φροντίδα της είναι αρκετά απαραίτητη για να είναι υγιής και να χαρίζει μια όμορφη όψη. Μέσα στο allaboutbeauty.gr θα βρείτε μυστικά περιποίησης προσώπου για μια υγιή και περιποιημένη επιδερμίδα, καθώς και DIY συνταγές, αλλά και προϊόντα περιποίησης, κατάλληλα για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

  • Σώμα

Η περιποίηση της επιδερμίδας δεν περιλαμβάνει μόνο τη φροντίδα του προσώπου. Η επιδερμίδα του σώματος έχει κι εκείνη ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση. Μέσα από την κατάλληλη φροντίδα, θα μπορέσετε να αγαπήσετε πραγματικά το σώμα σας. Μόνος μας γνώμονας; Ένα υγιές σώμα = Ένα όμορφο σώμα.

Mom and Baby

Η μητρότητα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα της ζωής. Σε έναν σύγχρονο τρόπο ζωής, που οι ρυθμοί κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, η μητρότητα, και οι σχέσεις με τα παιδιά έχουν αλλάξει. Παράλληλα, οι απαιτήσεις αυξάνονται. Το allaboutbeauty.gr αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που μπορεί να βιώνουν οι νέοι γονείς. Τι μπορείτε να βρείτε σε αυτή την κατηγορία;

  • Mom

Ξεχάστε τον κλασσικό ρόλο της μητέρας που μόνη της έγνοια ήταν το νοικοκυριό και η ανατροφή των παιδιών. Η σύγχρονη μητέρα ακολουθεί τα όνειρα και την καριέρα της, φροντίζει τα παιδιά της. Παράλληλα, γνωρίζει πως δεν παύει να είναι γυναίκα και έχει ανάγκη για ψυχαγωγία, χαλάρωση, γυμναστική και διασκέδαση. Πώς θα μπορέσει να τα συνδυάσει με επιτυχία όλα αυτά; Τι απαιτείται και τι χρειάζεται για την ανατροφή ενός παιδιού; Τι θα πρέπει να προσέχει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της; Πώς να την περάσει ευχάριστα; Μέσα από το allaboutbeauty.gr, μια νέα μαμά θα μπορέσει να βρει συμβουλές για όλα όσα την απασχολούν.

  • Baby

Ποιος είπε ότι ο ερχομός ενός μωρού είναι εύκολη υπόθεση; Η γέννηση ενός μωρού είναι ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα της φύσης. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει και τις δυσκολίες του. Στο Βaby θα μπορέσετε να βρείτε όλα όσα μπορούν να βοηθήσουν το μωρό σας να αναπτυχθεί σωστά, να διασκεδάζει, ή ακόμη και να ανακουφίζεται από απλά ζητήματα που μπορεί να το απασχολούν. Το allaboutbeauty.gr είναι εδώ να σας βοηθήσει να είστε παρόντες με τον πιο αποτελεσματικό χρόνο τόσο στις ευχάριστες, όσο και στις πιο απαιτητικές στιγμές της ζωής του μωρού σας.

Άνδρας

Το allaboutbeauty.gr δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες. Εξάλλου, και οι άνδρες έχουν κι εκείνοι ανάγκη από περιποίηση, αλλά και τους δικούς τους προβληματισμούς. Όσα μπορεί να απασχολούν έναν άνδρα, βρίσκονται συγκεντρωμένα σε μια κατηγορία. Ασκήσεις γυμναστικής, περιποίηση, ακόμη και συμβουλές ψυχολογίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει κάποιες από τις ανασφάλειες του και να βρει λύση σε προβλήματα της καθημερινότητας.

Βρες γιατρό

Αναζητάτε κάποιον ειδικό για να συμβουλευτείτε για ζητήματα που σας απασχολούν; Το allaboutbeauty.gr είναι εδώ για εσάς. Μια λίστα από κορυφαίους δερματολόγους και πλαστικούς χειρούργους της χώρας βρίσκεται μπροστά σας με μόνο με 2 κλικ. Θα μπορέσετε να βρείτε τον κατάλληλο, ανάλογα με το ζήτημα που σας απασχολεί. Ο κάθε ειδικός θα μπορέσει να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Women Stories

Στο allaboutbeauty.gr γίνονται αναφορές για γυναίκες-πρότυπο που θα σας εμπνεύσουν και θα ενισχύουν την προσπάθεια σας να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Πολύ συχνά θα φιλοξενούνται συνεντεύξεις με πετυχημένες γυναίκες, που θα μιλήσουν για τη δουλειά τους, αλλά και θα θέσουν συμβουλές τόσο στις νεότερες, που ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, όσο και στις μεγαλύτερες, ενθαρρύνοντας τες να συνεχίσουν να προσπαθούν και να βελτιώσουν τον εαυτό τους μέρα με τη μέρα.

 

Ακολουθείστε μας στα Social Media:

Facebook

Instagram

Pinterest