Γυναικεία πόδια: 3+1 tips περιποίησης για σέξυ αποτελέσματα

γυναικεία πόδια σέξυ

Τα γυναικεία πόδια έχουν ανάγκη για περιποίηση τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Για σέξυ αποτελέσματα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το σημείο του σώματος. Δυστυχώς η γυμναστική μόνο δεν αρκεί. Παρακάτω, θα βρείτε μερικά tips περιποίησης για τα γυναικεία πόδια, που υπόσχονται σέξυ αποτελέσματα.

  1. Ενυδάτωση

Το καλοκαίρι με την έκθεση στον ήλιο, τη θάλασσα ή την πισίνα, ή το χειμώνα με τα εφαρμοστά ρούχα και το κρύο, τα πόδια αφυδατώνονται πολύ εύκολα. Να εφαρμόζετε σε τακτική βάση μια ενυδατική κρέμα, έπειτα από το μπάνιο, που η επιδερμίδα έχει ακόμη υγρασία. Αποφύγετε το ντους με πολύ καυτό νερό, καθώς μπορεί να ξηράνει την επιδερμίδα σας.

γυναικεία πόδια

  1. Πιείτε νερό

Το νερό δεν συμβάλλει μόνο στην ενυδάτωση του προσώπου, αλλά όλου του σώματος. Τα καλοκαιρινά ή τα χειμερινά κοκτέιλ έχουν την τάση να απορροφούν το νερό από τον οργανισμό. Αν θέλετε να έχετε ενυδατωμένα και υγιή πόδια, η ενυδάτωση ή ο σωστός καθαρισμός δεν αρκούν. Πίνετε αρκετό νερό, και το σώμα σας συνολικά θα σας ευγνωμονεί.

  1. Μην ξεχνάτε τις πατούσες

Οι όμορφες και περιποιημένες πατούσες χαρίζουν μια προσεγμένη εμφάνιση, ειδικά με τα τακούνια. Αν φοράτε παντόφλες ή περπατάτε ξυπόλητες είναι μια ωραία αίσθηση, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού. Ωστόσο, η διαρκής έκθεση στους περιβαλλοντικούς παράγοντες, μπορεί να ξηράνει τις πατούσες και να δημιουργήσει κάλους. Αν δεν μπορείτε να κλείνετε ραντεβού για πεντικιούρ, μπορείτε να τρίβετε τα πόδια σας με μια ελαφρόπετρα κατά τη διάρκεια του ντους. Μόλις βγείτε από το ντους, απλώστε μια κρέμα ποδιών. Αυτή η μέθοδος υπόσχεται ανακούφιση από την ξηρότητα.

γυναικεία πόδια

  1. Ενισχύστε την κυκλοφορία του αίματος

Πριν βγείτε από το ντους, κάντε ένα ξέβγαλμα 5 δευτερολέπτων με κρύο κι έπειτα με ζεστό νερό. Μετακινήστε το τηλέφωνο του ντους από το κεφάλι προς τους αστραγάλους. Επαναλάβετε 3 φορές. Αυτό προσφέρει τόνωση στον οργανισμό και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας την επιδερμίδα να απορροφήσει την υγρασία της.

Διαβάστε ακόμη:

Μύκητες στα πόδια: 3+1 σπιτικοί τρόποι ανακούφισης

Ζέστη: 5+1 tips να διατηρήσετε το καλοκαιρινό μακιγιάζ